Latest Discussion

    • Ezad83's Avatar
    • meter blinking dan radio senyap (1 Posts)
    • Persona Elegant 2012, Baru baru ni tiba2 tgk drive, meter blinking and radio senyap (Tapi hidup) dalam beberape saat, ikut mood dia kadan2 kerap and kadang2 tak jadi...semalam jadi balik bende yg sama, meter blinking and radio senyap...bile try off kan aircon dia ok dan tak...
    • In Persona Talk / Enjin
    • 4 days 9 hours ago
    • adha's Avatar
    • Temperature turun naik (6 Posts)
    • 1. Fan Radiator tu fungsi ke tidak. Pagi¬≤ tu start engine biar sampai temperature naik, tengok ada tak kipas radiator berfungsi. Kalau tidak cuba tgk socket sambungan fan tu terbakar atau tidak atau fan dah tak kuat berpusing boleh jadi relay atau fan nak kong 2. Cuba check dulu...
    • In Persona Talk / Enjin
    • 2 weeks 8 hours ago

More Topics »

Featured Video

Random Pics

  • ppeoc1024x768
  • my persona..
  • ppeoc1280x800
  • Redefined
    'Elegance'
  • KEMBARA TITIAN
    KASIH
  • Majalah KERETA
    bil 12/2011
  • myPE
  • aku punyer