Leather Seat

More
7 years 11 months ago #10134 by nAkAtA_88
Replied by nAkAtA_88 on topic Leather Seat
Nie wat kat kdainye.....
bkan proton nye bro....

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 11 months ago #10148 by SLeePiNG-PiSToN
Replied by SLeePiNG-PiSToN on topic Leather Seat
tgk workmanship gak..material camner? aku ada perasan yg ori PE Hline org jual lam mudah RM1xxx gak

PE868 - Proton White


“Sesungguhnya Allah S.W.T tidak memandang kepada rupa paras dan harta benda kamu tetapi Allah hanya memandang kepada niat hati dan amalan-amalan kamu.”

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 11 months ago #10152 by nAkAtA_88
Replied by nAkAtA_88 on topic Leather Seat
mmbe aku ada jual dlu 400 je siap sume (PE nye)....
tpi tak tau lg la ade lg ke tak kan....

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 11 months ago #10165 by SLeePiNG-PiSToN
Replied by SLeePiNG-PiSToN on topic Leather Seat
mak ai murah giler..ko usha ada lagi x bro..anak buah aku pun tgh carik tu..

PE868 - Proton White


“Sesungguhnya Allah S.W.T tidak memandang kepada rupa paras dan harta benda kamu tetapi Allah hanya memandang kepada niat hati dan amalan-amalan kamu.”

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 11 months ago #10190 by loki_J
Replied by loki_J on topic Leather Seat
bros bros sekalian.


just nk kongsi...kt selayang ade satu tempat balut balik seat + macam2 sekali.
aku penah g dulu nk wat kete lama aku..tp x buat sbb beli PE da...:lol:

nmpk keje dia memang kemas ...95%....owner dia melayu...nama dia putra...sempoi mamat ni..
agak2 kete da kusut masai dia leh bagi baru nye...


bawah ni link dia tuk korg review2...

forum.lowyat.net/topic/696913

kalo bawak kete korg lagi pueh hati aku rase...

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 11 months ago #10244 by despajero
Replied by despajero on topic Leather Seat
ok...gud share :cheer:

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 11 months ago #10314 by fezal
Replied by fezal on topic Leather Seat
salam.. tumpang bertanya..
ada ka jual PE pnya kusten yg siap sedia di kedai accesories??
pakai m line jek.. kusyen kain.. geram lak tgk.. hehe..
kira mau pakai leather juga ni..
brapa price tu yaa ?

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 11 months ago #10358 by loki_J
Replied by loki_J on topic Leather Seat

fezal wrote: salam.. tumpang bertanya..
ada ka jual PE pnya kusten yg siap sedia di kedai accesories??
pakai m line jek.. kusyen kain.. geram lak tgk.. hehe..
kira mau pakai leather juga ni..
brapa price tu yaa ?


jumpa satu link...

kualalumpur.sheryna.com.my/Kuchai-Lama-C...ersona-Elegan-135031

xtau ade lagi ke x?..ushar2 la yek..:lol:

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 11 months ago #10409 by horizon_elegance
Replied by horizon_elegance on topic Leather Seat
Mahal gak lether seat PE....Rm 1200...kalau rege dalam 600-800 boleh gak sambar..:evil:

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 11 months ago #10509 by arfaie
Replied by arfaie on topic Leather Seat
mmg itu range dia..member aku beli last year 1.4k

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 5 months ago #18695 by eifakafsah
Replied by eifakafsah on topic Leather Seat
;) try guna barangan amway cars.....gerenti.....LIKE! pnya.....sy guna tu..hmm..stakat ni sangat berpuas hati :)

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 5 months ago #18699 by loki_J
Replied by loki_J on topic Leather Seat

eifakafsah wrote: ;) try guna barangan amway cars.....gerenti.....LIKE! pnya.....sy guna tu..hmm..stakat ni sangat berpuas hati :)



upload pic skit..:D

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.235 seconds