Sound Proof Rubber Seal with 3M Tape

More
6 years 2 months ago #13383 by gooey
gooey created the topic: Sound Proof Rubber Seal with 3M Tape
Salam, sje nk add n share topic.

forum.lowyat.net/topic/1860083

Sape yg prnah DIY bnde ni - Sound Proof Rubber Seal? ada komen?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #13430 by arfaie
arfaie replied the topic: Re: Sound Proof Rubber Seal with 3M Tape
ni pendapat aku la..rubber seal kt pintu ni dah tak perlu sgt sbb pintu persona mmg kedap cantik dah..cuma wind noise kat cermin depan tu kena cari solution..ada satu lg idea, cuba google autofoam..ni pun mcm menarik, komen dari user persona y dah psang, diorang kat bunyi jalan tu kurang kedengaran dah

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #13433 by arfaie
arfaie replied the topic: Re: Sound Proof Rubber Seal with 3M Tape

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #13450 by Eyjat
Eyjat replied the topic: Re: Sound Proof Rubber Seal with 3M Tape

arfaie wrote: ni pendapat aku la..rubber seal kt pintu ni dah tak perlu sgt sbb pintu persona mmg kedap cantik dah..cuma wind noise kat cermin depan tu kena cari solution..ada satu lg idea, cuba google autofoam..ni pun mcm menarik, komen dari user persona y dah psang, diorang kat bunyi jalan tu kurang kedengaran dah





setuju....

PE860 - Putajaya



PE860 Belalang Hitam Ada kelas brO ................

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 4 months ago #24351 by farhan_pe
farhan_pe replied the topic: Re: Sound Proof Rubber Seal with 3M Tape
Aku tak setuju sgt...persona punye seal agak teruk...bunyi angin maybe pasal tingkap...but kalau pasal air...mmg x seal properly..kene buat baru seal die..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.210 seconds