Sport Seat

More
7 years 2 weeks ago #1400 by zactera
zactera created the topic: Sport Seat
salam PPEOC....ada sesiapa yg tau kt mane nk dptkan Sport Seat yg cun area klang ni?:woohoo:

CyberSendikit™ Team®

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 weeks ago - 7 years 2 weeks ago #1401 by zactera
zactera replied the topic: Re: Sport Seat
[img size=800]http://http://img85.imageshack.us/img85/9113/pic01u.jpgcth 1 :side:

CyberSendikit™ Team®
Attachments:
Last Edit: 7 years 2 weeks ago by zactera. Reason: okokok

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 week ago #1413 by deen
deen replied the topic: Re: Sport Seat
aku minat SSCUS tapi tatau kat mane, ade brother2 yang leh bag info?

Whiskey Tango Whiskey Eight Zero Four Seven

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 week ago #1535 by zactera
zactera replied the topic: Re: Sport Seat

deen wrote: aku minat SSCUS tapi tatau kat mane, ade brother2 yang leh bag info?


enth la xde org reply pn... :sick:

CyberSendikit™ Team®

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 week ago #1536 by zactera
zactera replied the topic: Re: Sport Seat
ni 1 lg seat yg ok jgk...

CyberSendikit™ Team®
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 5 hours ago #1755 by Norzamazmaney
Norzamazmaney replied the topic: Re: Sport Seat
Aku bdn besar.. so nk pki bucket xmuat.. Aku selak seat mitsubishi FTO je.. jadi la kn?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 hours ago #1756 by areel
areel replied the topic: Re: Sport Seat
kat klang cube try pi husya kat eneos sebelah JJ tuh, mana tau ade berkenan, tu murah tapi xdak brand.. hehe..
kalau nak brand sscus pi tgk kat kakimotor sunway.. tu ari offer 1.4k siap pasang tuk persona.. :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #1759 by zactera
zactera replied the topic: Re: Sport Seat

areel wrote: kat klang cube try pi husya kat eneos sebelah JJ tuh, mana tau ade berkenan, tu murah tapi xdak brand.. hehe..
kalau nak brand sscus pi tgk kat kakimotor sunway.. tu ari offer 1.4k siap pasang tuk persona.. :)


yke bro.. gud info :cheer:

CyberSendikit™ Team®

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #1761 by areel
areel replied the topic: Re: Sport Seat
ye bro.. ako baru pegi last week.. kat eneos tuh design die cantik gak cam recaro.. hehe .. 7OO siap pasang..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #1762 by zactera
zactera replied the topic: Re: Sport Seat

areel wrote: ye bro.. ako baru pegi last week.. kat eneos tuh design die cantik gak cam recaro.. hehe .. 7OO siap pasang..


bro complete dpn blkg ker?atau utk dpn je?siap psg ok la tue harge.... :woohoo:

CyberSendikit™ Team®

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #1763 by areel
areel replied the topic: Re: Sport Seat
tu harga depan je, blakang die ade wat wrap the same fabric jugak.. tapi ako xtanye harge nye..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #1765 by deen
deen replied the topic: Re: Sport Seat

areel wrote: kat klang cube try pi husya kat eneos sebelah JJ tuh, mana tau ade berkenan, tu murah tapi xdak brand.. hehe..
kalau nak brand sscus pi tgk kat kakimotor sunway.. tu ari offer 1.4k siap pasang tuk persona.. :)


Ni dah cukup ok dah ni utk SSCUS

Whiskey Tango Whiskey Eight Zero Four Seven

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.281 seconds