Luggage Tray

More
6 years 1 week ago #16194 by Ridzs Wan
Ridzs Wan created the topic: Luggage Tray
Salam smua...PE aku b-line so xde luggage tray.kt mna leh dpt bnda alah ni n brp rm hrganya..tq

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 1 week ago #16201 by Azlan_Amin
Azlan_Amin replied the topic: Re: Luggage tray..
aku pun berminat. Aku pernah try tanya sparepart. Dia kata kena order. Aku tanya harga dia tak tau. Dia call sana sini pun tak tau. Kena tanya sc diaorg tau kot. Sapa dah beli share la

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 1 week ago #16204 by gooey
gooey replied the topic: Re: Luggage tray..
kedai abang (brothers) ade asenyer... harga dlm rm100++... pernah terjmpe kt brothers penang

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 1 week ago #16205 by arfaie
arfaie replied the topic: Re: Luggage tray..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 6 days ago #16266 by Fuad Ended
Fuad Ended replied the topic: Re: Luggage tray..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 5 days ago #16271 by arfaie
arfaie replied the topic: Re: Luggage tray..
rm95..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 5 days ago #16272 by imam
imam replied the topic: Re: Luggage tray..
ori proton..dulu aku penah tanya kat proton parts RM246 klu xsilap... B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 1 day ago - 6 years 1 day ago #16402 by naset
naset replied the topic: Re: Luggage tray..

arfaie wrote: rm95..

salam bro,ada lg x boot tray tu?dlm awl thun aku penah p kedai brothers kt BM tu,mmg ada lg stok,cuma aku p naik kereta kwn aku,so nak beli tkut nnt x muat kreta kwn aku.aku try tnya brothers plg bsar kt klana jaya,depa ckp depa x amik dh.depa amik yg universal ja.so aku nk tnya brothers kt bm ni ada lg x stok?
Last Edit: 6 years 1 day ago by naset.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 20 hours ago #16411 by arfaie
arfaie replied the topic: Re: Luggage tray..
dua bulan sudah aku p, ada lg..call tgk la :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 11 months ago #16462 by khazay
khazay replied the topic: Re: Luggage tray..
baru psabtu lepaih...ada lg stok brother bm...depa ltak rm108 tp less dpt rm100...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 11 months ago #16465 by Azlan_Amin
Azlan_Amin replied the topic: Re: Luggage tray..
jauh la bm. sapa2 kat johor dah beli. Brothers kat permas jaya dah tukar nama tak tau ada ke tak

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 11 months ago #16470 by epit
epit replied the topic: Re: Luggage tray..

Azlan_Amin wrote: jauh la bm. sapa2 kat johor dah beli. Brothers kat permas jaya dah tukar nama tak tau ada ke tak

Cuba bro ushar2 kat Brothers area bro, nasib kalau2 ada :)
Ada luggage tray ni bagus jugak, kalau bawak kuah gulai ka , tumpah dalam tu senang nak cuci :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.271 seconds