Luggage Tray

More
7 years 3 months ago #17911 by Fuad Ended
Replied by Fuad Ended on topic Luggage Tray
nak jugak... :laugh:

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #17916 by arfaie
Replied by arfaie on topic Luggage Tray

Ridzs Wan wrote: arfaie : hang leh tlg bli utk aku dak..aku ada kawan duk pnaga tp skg dia kt s.alam la.t dia blk kg aku srh la dia p ambk kt hang.klo blh, hang bgtau la, t aku bankin duit...(bkn la ni la,tgu gj msuk bln feb dpn..hehe!)tp klo hang x dpt xpela.no hal bro...


nk ka?

fuad, ritu hang blik alor star awat tak singgah beli? :lol:

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #17922 by imam
Replied by imam on topic Luggage Tray

arfaie wrote:

Ridzs Wan wrote: arfaie : hang leh tlg bli utk aku dak..aku ada kawan duk pnaga tp skg dia kt s.alam la.t dia blk kg aku srh la dia p ambk kt hang.klo blh, hang bgtau la, t aku bankin duit...(bkn la ni la,tgu gj msuk bln feb dpn..hehe!)tp klo hang x dpt xpela.no hal bro...


nk ka?

fuad, ritu hang blik alor star awat tak singgah beli? :lol:


faei..klu boleh aku pon nk mintak jasabaik hg tlg beli..ongkosnya nnti bisa diatur...hehe..

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #17923 by Ridzs Wan
Replied by Ridzs Wan on topic Luggage Tray
buleh ka arfaie?kalu buleh bln dpn aku bankin duit pas gj.lg pun kwn aku pun ada kt vietnam lg..bln dpn bru blk..

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #17940 by arfaie
Replied by arfaie on topic Luggage Tray
tu dia..kena wat senarai order ni

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #17971 by Fuad Ended
Replied by Fuad Ended on topic Luggage Tray
tudia... senarai nama order plzz.... hahaa... nak gak we..... kirim2

paie.. xtau jalan mau p sana laa.. kalau tau dah terjah dah... :(

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #18008 by arfaie
Replied by arfaie on topic Luggage Tray
hang pun style balik sini xmau roger aku..haha

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #18207 by roncass
Replied by roncass on topic Luggage Tray
Nak juga Luggage Tray ini. B-line. Cari di Brothers Balakong tetapi tiada :angry:

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #18285 by azroy
Replied by azroy on topic Luggage Tray
salam semua...
terima kasih kpd fuad ended coz bgtau kat brother's wangsa maju ada benda ni..
tadi sy pegi beli..
harga bukak rm158 pastu dia bg rm130...

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #18286 by roncass
Replied by roncass on topic Luggage Tray
Argh.. Baru hari ni pegi kat Brothers Wangsa Maju. Stock dah habis. Wah, best dpt harga rm130. Saya pula kena bagi starting price rm188, diskaun paling kurang pun rm180. Siap suruh bagi downpayment lagi. :( Sedih. Belum beli lagi ni. Ada berita dari bro dari Penang?

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #18287 by azroy
Replied by azroy on topic Luggage Tray

roncass wrote: Argh.. Baru hari ni pegi kat Brothers Wangsa Maju. Stock dah habis. Wah, best dpt harga rm130. Saya pula kena bagi starting price rm188, diskaun paling kurang pun rm180. Siap suruh bagi downpayment lagi. :( Sedih. Belum beli lagi ni. Ada berita dari bro dari Penang?


hehe... kira smlm yg sy beli tu last stock la....

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #18288 by roncass
Replied by roncass on topic Luggage Tray

azroy wrote:

roncass wrote: Argh.. Baru hari ni pegi kat Brothers Wangsa Maju. Stock dah habis. Wah, best dpt harga rm130. Saya pula kena bagi starting price rm188, diskaun paling kurang pun rm180. Siap suruh bagi downpayment lagi. :( Sedih. Belum beli lagi ni. Ada berita dari bro dari Penang?


hehe... kira smlm yg sy beli tu last stock la....


Yup, last stock. Nasib u lah bro. Sy sempat pi Brothers kat Batu Caves lagi. Tiada juga. Ish... Nampaknya hanya kat Brothers Wangsa Maju, itu pun kena order. Hm, kalau guna quote azroy kate dulu boleh dapat rm130 mungkin dia boleh bagi murah sikit kut :huh:
The following user(s) said Thank You: khibrahi

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.307 seconds