Luggage Tray

More
8 years 3 months ago #18296 by khibrahi
Replied by khibrahi on topic Re: Luggage tray..
Aku g kat Brothers Kelana Jaya pun xde langsung.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 3 months ago #18538 by epul7073
Replied by epul7073 on topic Re: Luggage tray..
salam semua x de ke sape2 tau kat mana nk dapt tray ni.yang mn2 dpt usha 2 tlg lah kwn2 ni.dah dok usha satu mlk x de jgak.g tnya sc mlk dia kate rm 265. B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 day ago #20746 by qureen89
Replied by qureen89 on topic Re: Luggage tray..
penah tgk kat mudah.my....
rm 45 tp mcm kecik je....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 hours ago #20771 by arfaie
Replied by arfaie on topic Re: Luggage tray..
kiranya brothers kt penang je y ada sekarang :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 11 months ago #20778 by freedom_blue
Replied by freedom_blue on topic Re: Luggage tray..
yg ori memang susah nak dapat..tanya member spare part dia cakap proton x nak jual sebagai spare part dan hanya bagi yg pemakai m-line dgn high-line je..ni mcm speacial gift dari proton..ingat mcm dulu bila beli iswara ada gift dashboard mat proton..kalau nak beli memang x dapat..x apa aku akan cari jalan nak dapat benda ni dari proton.. ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 11 months ago #20790 by Fuad Ended
Replied by Fuad Ended on topic Re: Luggage tray..
paie mtak tlg survey stok tgok.. raya bulan 8 ni insyallah aku balik alor setar... t nak sngah laa amik satu kalau ada stok.. boleh ka? kalau2 ang p jalan2 brothers tuh... :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 11 months ago #20820 by arfaie
Replied by arfaie on topic Re: Luggage tray..
@freedom, betul..aku p tanya proton shoppe, depa kata tak jual sbb boot mat ni dikira sbg aksesori, bkn alat ganti...

@fuad, insya allah

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 11 months ago #20834 by Fuad Ended
Replied by Fuad Ended on topic Re: Luggage tray..
cantik... apa2 update laa kat sini t... :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 10 months ago - 7 years 10 months ago #21390 by mr.x
Replied by mr.x on topic Re: Luggage tray..
hai kwn2..
sy pun b'minat ngan brg ni...
puas cari..xjumpe, jika jumpe pun xsama saiz...
dan jika de mnta tlong bgtau @ blikn nnt sy bankin duit(tp bgtau dulu)..
Last edit: 7 years 10 months ago by mr.x.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #21650 by freedom_blue
Replied by freedom_blue on topic Re: Luggage tray..
kat brothers kelana jaya memang x jual...check kat brothers OUG (sentosa) diorg jual tapi x ada stok pulak..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #21691 by freedom_blue
Replied by freedom_blue on topic Re: Luggage tray..
cuba refer kat mudah hari ni area kl, ada org jual RM300 no nego...wow!!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #21693 by freedom_blue
Replied by freedom_blue on topic Re: Luggage tray..
ok guys i ada stok brg ni..refer kat "Want to sell"..stok terhad so first come first serve..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.869 seconds