Luggage Tray

More
7 years 6 months ago #18296 by khibrahi
Replied by khibrahi on topic Luggage Tray
Aku g kat Brothers Kelana Jaya pun xde langsung.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #18538 by epul7073
Replied by epul7073 on topic Luggage Tray
salam semua x de ke sape2 tau kat mana nk dapt tray ni.yang mn2 dpt usha 2 tlg lah kwn2 ni.dah dok usha satu mlk x de jgak.g tnya sc mlk dia kate rm 265. B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #20746 by qureen89
Replied by qureen89 on topic Luggage Tray
penah tgk kat mudah.my....
rm 45 tp mcm kecik je....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #20771 by arfaie
Replied by arfaie on topic Luggage Tray
kiranya brothers kt penang je y ada sekarang :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #20778 by freedom_blue
Replied by freedom_blue on topic Luggage Tray
yg ori memang susah nak dapat..tanya member spare part dia cakap proton x nak jual sebagai spare part dan hanya bagi yg pemakai m-line dgn high-line je..ni mcm speacial gift dari proton..ingat mcm dulu bila beli iswara ada gift dashboard mat proton..kalau nak beli memang x dapat..x apa aku akan cari jalan nak dapat benda ni dari proton.. ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #20790 by Fuad Ended
Replied by Fuad Ended on topic Luggage Tray
paie mtak tlg survey stok tgok.. raya bulan 8 ni insyallah aku balik alor setar... t nak sngah laa amik satu kalau ada stok.. boleh ka? kalau2 ang p jalan2 brothers tuh... :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #20820 by arfaie
Replied by arfaie on topic Luggage Tray
@freedom, betul..aku p tanya proton shoppe, depa kata tak jual sbb boot mat ni dikira sbg aksesori, bkn alat ganti...

@fuad, insya allah

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #20834 by Fuad Ended
Replied by Fuad Ended on topic Luggage Tray
cantik... apa2 update laa kat sini t... :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 month ago - 7 years 1 month ago #21390 by mr.x
Replied by mr.x on topic Luggage Tray
hai kwn2..
sy pun b'minat ngan brg ni...
puas cari..xjumpe, jika jumpe pun xsama saiz...
dan jika de mnta tlong bgtau @ blikn nnt sy bankin duit(tp bgtau dulu)..
Last edit: 7 years 1 month ago by mr.x.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 weeks ago #21650 by freedom_blue
Replied by freedom_blue on topic Luggage Tray
kat brothers kelana jaya memang x jual...check kat brothers OUG (sentosa) diorg jual tapi x ada stok pulak..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 weeks ago #21691 by freedom_blue
Replied by freedom_blue on topic Luggage Tray
cuba refer kat mudah hari ni area kl, ada org jual RM300 no nego...wow!!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 weeks ago #21693 by freedom_blue
Replied by freedom_blue on topic Luggage Tray
ok guys i ada stok brg ni..refer kat "Want to sell"..stok terhad so first come first serve..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.232 seconds