TINTED FILM

More
7 years 2 months ago #29 by man2772
man2772 created the topic: TINTED FILM
B)
Salam to all...
Nak mintak pendapat korang mengenai tinted.
Pe aku blom tinted lg.. Tgh hari panas der...
Aku tak nak la yg mahal sangat asalkan tak mengelupur macam cacing kepansan time panas terik & tak membebankan wallet aku. hehehehehh... :P
Mintak tolong korang recommend kedai harga patut area KL. TQ :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #37 by jza
jza replied the topic: Re: TINTED FILM
Aku buat kat Fujicool, yang brader promote kat dlm FB tu, tp aku tak puas hati ler sbb dia nyer finishing tak brapa cun laa..tp bleh jer kalau nak try kat situ, dia start dr RM180 tak silap..tapi biasa la bila smpi kat kedai dia akan push ko amik yg RM400++ nyer...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #40 by SyaFiqu3
SyaFiqu3 replied the topic: Re: TINTED FILM
saya pakai HyperCool safety tint 5 mil.....tgah hari sejuk....n tahan pecah...hambat pkai helmet insyAllah tak pecah....voucher rm450...just tmbah rm300 dapat safety tint....area SETAPAK...!!!

PE0147 - AMPANG

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #42 by bobdhustler
bobdhustler replied the topic: Re: TINTED FILM
sy pki xde brand nyer tp buat kt kdai mbr... yg jnis safety nyer tahan pecah utk cermin tepi n then yg biasa kt cermin dpn n blkg.. harga rm600 sumenyer..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #46 by man2772
man2772 replied the topic: Re: TINTED FILM
:S
huhuhuhu....
Camne korang boleh dapat voucher.. aku tak dapat.. :unsure:
anyway.. aku cume nak yang less dari bro SyaFiqu3 & bobdhustler.
Maklum la... gaji kechik je... hehehehehh..
Thanx to jza, SyaFiqu3 & bobdhustler..
ANY OTHER SUGGESTION...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #47 by jza
jza replied the topic: Re: TINTED FILM
nasib ler kot, aku dpt voucher Rm150 jer, tgk org lain ada yg dpt RM450 la....aku tak pakai pon, sbb lebih kurang sama jer dia pusing2 balik..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #48 by lan4280
lan4280 replied the topic: Re: TINTED FILM
kalu buat tinted double layer boleh ka...tak efek syarat ketelusan jpj tak

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #50 by jza
jza replied the topic: Re: TINTED FILM
kompom efek bang...kira double dah tu...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #52 by SyaFiqu3
SyaFiqu3 replied the topic: Re: TINTED FILM
man2772-aku just bg suggestion yg terbaik jer bro...anti pecah... B)

PE0147 - AMPANG

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 month ago #125 by irrahady
irrahady replied the topic: Re: TINTED FILM
bro,
sekarang tinted murah dah, nak yang rm100++ pun ade, kalau time sale bawah lagi pun leh dapat, tapi tu setakat ko sejuk skitlah dek kepanasan matahari selama setahun lebih...itupun kalau ko tak kerap jemur keter ko kat panas terekkk...pada aku alang2 nak letak tu biar kualiti yang biasanya mahal skit janji kita puas hati

simpanlah duit skit2 bro, sambil tu leh servey2 kedai

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 week ago #1609 by Suadrif
Suadrif replied the topic: Re: TINTED FILM
bro...
pastikan jangan murah sangat..
t jadi ombak @ mengelembung...ko jugak yg susah..:woohoo:
kete jadi x cantik n nk bukak susah sbb die rapuh..:pinch: :S
so think wisely sebelum pasang...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 days ago #1673 by arfaie
arfaie replied the topic: Re: TINTED FILM
aku pkai tinted RM115 je..panas mmg panas, tp sejuk tu cepat skit, berbanding sblm tinted..rega aku dpt time promosi :blush: :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.470 seconds