TINTED FILM

More
7 years 2 months ago #8091 by horizon_elegance
Replied by horizon_elegance on topic TINTED FILM
Harga terpulang budget masing2 bro..nak murah 2++ pun ader jenis mahal 8++ pun ader bergantung material jugak..so pasal material/color/harga boleh bincang dgn dia...i cuma recomend saja. Workmanship conform puas hati, xde masalah gelembung/koyak/calar/kopek..dsb..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #8223 by azeotrope
Replied by azeotrope on topic TINTED FILM
ada deal baru....

www.groupsmore.com/cities/multiple-cities/deals/tint-garage

2 hari dari post ni... :silly:

::: I has shift stick, Not afraid to use it!!! :::


The following user(s) said Thank You: SLeePiNG-PiSToN

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 weeks ago #12303 by faizolnoh
Replied by faizolnoh on topic TINTED FILM

SyaFiqu3 wrote: saya pakai HyperCool safety tint 5 mil.....tgah hari sejuk....n tahan pecah...hambat pkai helmet insyAllah tak pecah....voucher rm450...just tmbah rm300 dapat safety tint....area SETAPAK...!!!


salam bro...leh kasi tau nama dan alamat kedai tue tak...PE cheq pun lum pasang tinted lagi..panas membahang...

PE1044

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #13694 by zakwan
Replied by zakwan on topic TINTED FILM
ALA BRO...KO PKAI JE TNTED ANTI COOL KE APE TAH NAME DIE...TD AKU BRU PSG,TP AKU CLAIM VOUCHERLA,TMBH DUIT DLM 4RAT...OK GAK,SBLM PASANG AKU TRY DL,DIE LTK BWH MENTOL MMG XRASA PANAS...AKU PUNYE CMPLETE 4PNTU NGN BELAKNG RM650,TP ADA 1 BRND 2 PLG MURAH RM180,NOT BAD GAK AKU TRY TD...

PELAN2 KAYUH BOS...JGN LAJU2 NANTI TERSANDANG SUSAH NK BAGUN ...HAHAHA :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago - 6 years 11 months ago #13781 by despajero
Replied by despajero on topic TINTED FILM
bro sebelum raya tuh....aku dah pasang yg tahan haba jerk....aku pakai produk ni --> AutoTINT

buat kat caw. jalan Wangsa Setia tuh....kalu dia ingat PE puteh pasang kat situ lg bagus....aku dpt tinted nilai RM1300 dgn harga RM900. Nak harga mcm tu....brother tu kasi bisnes kad kat aku...John (016-2088699)...dia tulis kod tinted aku pakai IR60 dan HP60.

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.
Last edit: 6 years 11 months ago by despajero.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #14075 by alem
Replied by alem on topic TINTED FILM
tinted...hmmm
skrg mcm2..
dan susah nk dpt yg betol..kl mahal pun.. ;) .. kecuali kedai tu provide brg yg kualiti jer..x da yg murah sgt..
nt diorg bleh tukar ,,yg rege 600 dia psg yg 200 je so apa yg kita tau..hee :ohmy: .. kena beringat la...
yg rm40 pn ada tp yg pasti akan gelembung belon ler...

voucher...hmm jgn terpedaya..dulu den buang jer :evil: ..mana ada guna voucher dpt harga murah dr 200 ker..ada?
kalu v. ko 200 rege tinted 600
kalu v. ko 300 rege tinted 800+++ haaaa (itu contoh..maa)

x caya ok ..cth voucher ko yg 200 ..cuba tanya dia saya nak tinted yg murah rege 250 ada ke..so sy tambah 50 jer..
lps tu tggu la ceramah dr tokey kedai...


ilmu tipu itu banyak so hati2 lah yer geng..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #14082 by nAkAtA_88
Replied by nAkAtA_88 on topic TINTED FILM
Pendpat aku la kan......
kalo sape yg nak wat tinted yg btul2 berkualiti dan than lme ke kan.....
wat la kat kdai yg specialise wat tinted je.....
mmg puas aty....mmg hrge die mhal.....
tpi berbloi......

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago - 6 years 11 months ago #14085 by despajero
Replied by despajero on topic TINTED FILM
pd pendapat aku lak....tinted yg berkualiti dtg dr Jepun atau pun US....aku pun setuju mcm alem kata....mmg aku xpercaya psl voucher tu....bg aku nipu jer....ntah2 low quality punyer tinted....

cer tgk atas yg aku bg psl AutoTINT tuh....itu produk dr US....
sambil aku psg tinted masa tu...aku ade brader yg sama2 nak psg tinted mcm aku...dia kata...5 thn dulu dia pun pasang kat situ....dia dtg situ pun dulu member dia yg rekemen... :)

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.
Last edit: 6 years 11 months ago by despajero.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #14432 by Ayen
Replied by Ayen on topic TINTED FILM
First skali sorry pasal bump topik lame..nak wat thred baru rase cam tak perlu..

Isu aku:

Nak tinted keta mane lagi elok guna Solar Film ke atau Security Film

Spect yg TintMaster bg kat aku:

Solar Film - Blocked up till 90% UV rays - (RM150 - RM 1200)
Security Film - Blocked up till 90% UV rays + Protect window glass from unsuspecting breaks - (RM 900 - RM 3000)


Aku rase dengan kadar jenayah zaman skang nih mesti la better amik security kan? ade tak Tint Specialist yg boleh buat security film dgn harga RM500 - RM 700 ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #15237 by sepanbab sekuerpent
Replied by sepanbab sekuerpent on topic TINTED FILM
PE aku buat tinted RM150 jer kat kedai mber..bajet tak byk pun tp ok la dalam kete tak panas pun..
condition tinted tu kale die sebelah silver sebelah lagi itam..2 dlm 1..

ikutkan pengalaman mber aku die beli tinted RM500++ jaminan 5 tahun tapi lepas je 5 tahun terus tinted tu berkedut2 + mengelembung2...xdpt le nak claim baru..

tepuk dada tanye poket..hahahaha :laugh: :laugh:

PE1209 - southern region
FB : Key Pad Lock

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #15248 by Eyjat
Replied by Eyjat on topic TINTED FILM

sepanbab sekuerpent wrote: PE aku buat tinted RM150 jer kat kedai mber..bajet tak byk pun tp ok la dalam kete tak panas pun..
condition tinted tu kale die sebelah silver sebelah lagi itam..2 dlm 1..

ikutkan pengalaman mber aku die beli tinted RM500++ jaminan 5 tahun tapi lepas je 5 tahun terus tinted tu berkedut2 + mengelembung2...xdpt le nak claim baru..

tepuk dada tanye poket..hahahaha :laugh: :laugh:


nak buat jugak kat kedai mamber tu....

PE860 - Putajaya



PE860 Belalang Hitam Ada kelas brO ................

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #15255 by sepanbab sekuerpent
Replied by sepanbab sekuerpent on topic TINTED FILM
kedai tu kat area cheng melaka..atas sikit dari pasaraya cowboy tuh..

PE1209 - southern region
FB : Key Pad Lock

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.479 seconds