SIGNAL SWITCH

More
7 years 6 months ago #4804 by fizee05
SIGNAL SWITCH was created by fizee05
nk tny sape2 yg singgah di 'topic' ini... kn signal switch persona b`beza dgn keta jepon, wiper-belah kanan lampu/signal-belah kiri...... cmne klu nk tkr cm keta jepon, signal belah kanan lak & wiper di sebelah kiri.... nk tkr brand aper yg bleh msk.. setahu aku, setengah2 persona ada yg cm jepon, ada yg x....

mekasih... :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #4809 by oman
Replied by oman on topic SIGNAL SWITCH
semua model proton mcm tu..huhuhu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #4815 by arfaie
Replied by arfaie on topic SIGNAL SWITCH
start dari waja dah mcm tu la..ikut continental style

nk tukar? rasa mcm blh, tp wiring tu..pastu posisi stalk tu kena pikir gak

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #5869 by kenshiro
Replied by kenshiro on topic SIGNAL SWITCH
:P nampak european sket bile belah kiri..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #5874 by Syahril_Genji
Replied by Syahril_Genji on topic SIGNAL SWITCH
xpe...lame-lame biase le tu.....sebelum ni signal belah kanan kn....da lame pkai belah kiri,da biase da...xpyah tukar...rugi duit je....bende xpenting pun...hehehehehe....

>>>>>
>
>>
>
The following user(s) said Thank You: RinGGoStaR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 8 months ago #17422 by mirfan9899
Replied by mirfan9899 on topic SIGNAL SWITCH
setuju bangat dengan syahril..tak perlu la nak tukar2 posisi suis wiper dan lampu ke posisi berlawanan...kekalkan je..at least duit tu korang bleh jimat untuk beli benda2 yang bleh prolong jangka hayat keta korang umpamanya
a. polish dan wax secara berkala untuk maintain kekemasan cat
b. servis enjin keta anda bila sampai mileage disyorkan
c. beli spart part original untuk maintain waranty dan jangka hayat keta
tapi kalau korang dah banyak duit tahap mendiang lim goh tong...baik korang beli bentley mulsane atau bugatti veyron je..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 8 months ago #17423 by fizee05
Replied by fizee05 on topic SIGNAL SWITCH

mirfan9899 wrote: setuju bangat dengan syahril..tak perlu la nak tukar2 posisi suis wiper dan lampu ke posisi berlawanan...kekalkan je..at least duit tu korang bleh jimat untuk beli benda2 yang bleh prolong jangka hayat keta korang umpamanya
a. polish dan wax secara berkala untuk maintain kekemasan cat
b. servis enjin keta anda bila sampai mileage disyorkan
c. beli spart part original untuk maintain waranty dan jangka hayat keta
tapi kalau korang dah banyak duit tahap mendiang lim goh tong...baik korang beli bentley mulsane atau bugatti veyron je..


bentley insane? he he :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.499 seconds