Apa di bawah Center Console?

More
6 years 7 months ago #5047 by arfaie
arfaie created the topic: Apa di bawah Center Console?
:laugh: aku rasa ramai tak tahu yang kt bawah center console ada tmpt letak card ngan pen...sekian

The following user(s) said Thank You: 4miR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #5053 by kamal kaiza
kamal kaiza replied the topic: Apa di bawah Center Console?
laaa... ye ke? aku ingat design ribs cover 2 je.. hahaha... :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #5057 by deen
deen replied the topic: Apa di bawah Center Console?
NICE! baru tau adeh

Whiskey Tango Whiskey Eight Zero Four Seven

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #5058 by Ijoy
Ijoy replied the topic: Apa di bawah Center Console?
a'ah baru tau.. hahaha thanx 4 the info bro! :woohoo:

|||||||||||....PE 513....||||||||||||
www.facebook.com/dausz86

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #5061 by arfaie
arfaie replied the topic: Apa di bawah Center Console?
ramai y xsedar menda ni sebenarnya.. :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #5063 by ewanukm
ewanukm replied the topic: Apa di bawah Center Console?
hehehhe...aku tau...mmg aku ltak pen pon..sng time nk tulis form pape..hehehehe..



PE0263
Shah Alam //Kuala Terengganu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #5065 by hariskacak
hariskacak replied the topic: Apa di bawah Center Console?
good info..aku pon bru taw~~hehe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #5069 by nurliza
nurliza replied the topic: Apa di bawah Center Console?
thx for the info!
baru tahu....
pakai Pe dah berbulan-bulan, baru la tahu ada kemudahan itu...dan button utk buka pintu dekat dgn dashborad tu pun br tahu...igt button kt pintu tu je leh buka.heheheheh...:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #5075 by personaEL
personaEL replied the topic: Apa di bawah Center Console?
Time kasih utk info ni! sblm ni xprasan pun...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #5078 by miyul07
miyul07 replied the topic: Apa di bawah Center Console?
hehehe........thx 4 de info!......:side:

PE570

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #5147 by zactera
zactera replied the topic: Apa di bawah Center Console?

arfaie wrote: :laugh: aku rasa ramai tak tahu yang kt bawah center console ada tmpt letak card ngan pen...sekian


tmpt letak tgn kiri tu ke?oooooooooo...blh sorok2 kn brg la cni... :woohoo:

CyberSendikit™ Team®

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #5153 by arfaie
arfaie replied the topic: Apa di bawah Center Console?
ko nk sorok apa? :P kad ATM?
The following user(s) said Thank You: 4miR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.290 seconds