Apa di bawah Center Console?

More
7 years 4 months ago #5047 by arfaie
:laugh: aku rasa ramai tak tahu yang kt bawah center console ada tmpt letak card ngan pen...sekian

The following user(s) said Thank You: 4miR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #5053 by kamal kaiza
laaa... ye ke? aku ingat design ribs cover 2 je.. hahaha... :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #5057 by deen
Replied by deen on topic Apa di bawah Center Console?
NICE! baru tau adeh

Whiskey Tango Whiskey Eight Zero Four Seven

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #5058 by Ijoy
Replied by Ijoy on topic Apa di bawah Center Console?
a'ah baru tau.. hahaha thanx 4 the info bro! :woohoo:

|||||||||||....PE 513....||||||||||||
www.facebook.com/dausz86

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #5061 by arfaie
Replied by arfaie on topic Apa di bawah Center Console?
ramai y xsedar menda ni sebenarnya.. :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #5063 by ewanukm
hehehhe...aku tau...mmg aku ltak pen pon..sng time nk tulis form pape..hehehehe..



PE0263
Shah Alam //Kuala Terengganu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #5065 by hariskacak
good info..aku pon bru taw~~hehe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #5069 by nurliza
thx for the info!
baru tahu....
pakai Pe dah berbulan-bulan, baru la tahu ada kemudahan itu...dan button utk buka pintu dekat dgn dashborad tu pun br tahu...igt button kt pintu tu je leh buka.heheheheh...:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #5075 by personaEL
Time kasih utk info ni! sblm ni xprasan pun...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #5078 by miyul07
hehehe........thx 4 de info!......:side:

PE570

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #5147 by zactera

arfaie wrote: :laugh: aku rasa ramai tak tahu yang kt bawah center console ada tmpt letak card ngan pen...sekian


tmpt letak tgn kiri tu ke?oooooooooo...blh sorok2 kn brg la cni... :woohoo:

CyberSendikit™ Team®

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #5153 by arfaie
Replied by arfaie on topic Apa di bawah Center Console?
ko nk sorok apa? :P kad ATM?
The following user(s) said Thank You: 4miR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.308 seconds