Apa di bawah Center Console?

More
6 years 6 months ago #5842 by RinGGoStaR
RinGGoStaR replied the topic: Apa di bawah Center Console?

kenshiro wrote: 3 tahun pakai .. baru hari nie aku taw hahaha...:(


Ko memang.. Button tuk bukak lock pintu pon tak tau.. Hahaha.. :P

~RinGGoStaR (PE705)~
[/color][/size]
~WVG7565~BoBo~
[/color][/size]
~Brotherhood Forever~
[/color][/size]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #5868 by kenshiro
kenshiro replied the topic: Apa di bawah Center Console?
:silly: jangan la kasi taw sama orang.. malu woiii!! skang setiap kali nak buka pintu aku pakai button tu taw.. wakakaka...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #5887 by RinGGoStaR
RinGGoStaR replied the topic: Apa di bawah Center Console?
ekekeke.. tu ler.. len kali bace manual betul2.. hehehe.. :)

~RinGGoStaR (PE705)~
[/color][/size]
~WVG7565~BoBo~
[/color][/size]
~Brotherhood Forever~
[/color][/size]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #5915 by mamaty
mamaty replied the topic: Apa di bawah Center Console?
Hmmm button kat dashboard tu yang maner? Bole tunjuk. hihihik Jgn mare yg kite tau kat pintu jer...

Mat
BKV5387
PE790

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #5916 by Kunan8496
Kunan8496 replied the topic: Apa di bawah Center Console?

mamaty wrote: Hmmm button kat dashboard tu yang maner? Bole tunjuk. hihihik Jgn mare yg kite tau kat pintu jer...


yg ade dot kecik tu..:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #5917 by mamaty
mamaty replied the topic: Apa di bawah Center Console?
oh yg tu ke... k tq. igtkan button utk cut-off alarm kalau dia menjerit :lol:

Mat
BKV5387
PE790

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #6357 by khibrahi
khibrahi replied the topic: Apa di bawah Center Console?
Buttton kat dashboard 2 ade kaitan dengan alarm. So digalakkan jangan guna button nie untuk unlock, unless kes emergency aje.Nanti kacau alarm lagi susah.
Pakai aje bukak kunci kat console pintu 2.Bukannye jauh pun. Lagi senang. Lagi satu boleh aje unlock kalu naikkan lock belah pemandu 2.

Kalu alarm ade issue, lampu alarm kat meter 2 akan nyala walaupun lepas kita masuk kunci @ start enjin.
Untuk pengetahuan pada yang tak tahu, untuk reset alarm, tekan button kat dashboard 2 (yg dot 1 tu) and masuk kunci sampai on (bukan start enjin). Lampu alarm kat meter sepatut ye padam dah.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #9034 by fatboyy86
fatboyy86 replied the topic: Apa di bawah Center Console?
terima kasih di atas segala maklumat....canggih2..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #9081 by ewanukm
ewanukm replied the topic: Apa di bawah Center Console?
yup..btol tu..button tu untuk reset alarm jek..bile alarm ade problem..bukan untuk unlock pintu pon sebenarnye..hehehe..
bile alarm ade issue LED merah kt meter akan berkelip laju..so mse tu la kene gune button dot tu...



PE0263
Shah Alam //Kuala Terengganu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #9207 by hijauchiffon
hijauchiffon replied the topic: Apa di bawah Center Console?
kat mana ni? dekat sgt.. cuba jauh sikit pic ni... hehe.. apa2 pun aku carik karang... Tq

mana menghilang?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #9371 by arfaie
arfaie replied the topic: Apa di bawah Center Console?
laaa..nk jauh lg kena snap luar keta la :lol: tmpt ko letak tangan, tgh2 keta tu la

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #9843 by effendi
effendi replied the topic: Apa di bawah Center Console?
terima kasih . baru th pasal reset alarm ni. tq

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.251 seconds