Apa di bawah Center Console?

More
6 years 3 months ago #10581 by meister
meister replied the topic: Apa di bawah Center Console?
cis..igtkan natang pe la lubang2 tu, skali tpt pen+kad da..igtkan die pnye rangka consol aja..huhuhu memg xsedar smpai kiamat la kalu aku xpasan topik ni

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #10586 by arfaie
arfaie replied the topic: Apa di bawah Center Console?
rangka konsol :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 11 months ago #16941 by putera
putera replied the topic: Apa di bawah Center Console?
awek Proton Edar tempat aku beli PE ni pun xtau wujudnya mende nih rasanya..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 11 months ago - 5 years 11 months ago #17132 by azizul
azizul replied the topic: Apa di bawah Center Console?

awek Proton Edar tempat aku beli PE ni pun xtau wujudnya mende nih rasanya.

yang dia ckp tu pun dia dah hafal... hehehe (ye ke tak statement aku ni)
Last Edit: 5 years 11 months ago by azizul.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 11 months ago #17231 by mirfan9899
mirfan9899 replied the topic: Apa di bawah Center Console?
button utk buka pintu dekat dashboard ni yang mana satu bro..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 11 months ago #17232 by mirfan9899
mirfan9899 replied the topic: Apa di bawah Center Console?

mirfan9899 wrote: button utk buka pintu dekat dashboard ni yang mana satu bro..

ok..sori...dapat jawapan dah..thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 9 months ago #18683 by eifakafsah
eifakafsah replied the topic: Apa di bawah Center Console?
:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 7 months ago #19633 by silverian
silverian replied the topic: Apa di bawah Center Console?
letak touch n go pon okeh ni...hehehe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 7 months ago #19719 by arfaie
arfaie replied the topic: Apa di bawah Center Console?
ok jer tu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.262 seconds