Push Start Button

More
6 years 3 months ago #9642 by despajero
despajero replied the topic: Re: Push Start Button
Lekkk...Luuhhhh!

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #9648 by jackall
jackall replied the topic: Re: Push Start Button

despajero wrote: Lekkk...Luuhhhh!


sib baik leh void warantty.. kalau takkk... berbutton button aku taruk... heheh..

ps: sayang warantty.. kikikiki...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #9659 by Zailani
Zailani replied the topic: Re: Push Start Button

amir86 wrote: waranty maybe void...so far, nampak menarik, dah x pedulikan dah pasal waranty tu..hehe


ayat ni yg buat semangat aku berkobar-kobar nak gi pasang...arghhhhh..pedulikan waranty..janji petang ni dpt start pakai jari jemari aku miahahahhahahha :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

PE ID : 0806.
Location : Kajang,Bangi,Semenyih,Putrajaya.
Contact : 013~22 33 11 5.
www.facebook.com/Zailani.PE806

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #9660 by shahXgal
shahXgal replied the topic: Re: Push Start Button
void pon void la.. mende bole citer lg ngan sc.. yg penting kete cantik

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #9699 by despajero
despajero replied the topic: Re: Push Start Button
silakanlah....jalann dluhhh....jgn dihalang semangat yg berkobar-kobar tuhhh....hehehe

dah terbakor tgk org lain dah pakai tul takk.....aku pun jeles....tp aku lekk luhhhh!....hehehe

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #9701 by shahXgal
shahXgal replied the topic: Re: Push Start Button
kite tunggu bro des dulu laa

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #9703 by meister
meister replied the topic: Re: Push Start Button
wush! gempak ah, betul2 funtion ke nih

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #9704 by Eyjat
Eyjat replied the topic: Re: Push Start Button
kalau kita buat ni, tapak kunci kene tuka skali ke still pakai yg same gak, kalau pakai yang sama makna nya ade dua tempat la kita boleh start....

PE860 - Putajaya



PE860 Belalang Hitam Ada kelas brO ................

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #9705 by meister
meister replied the topic: Re: Push Start Button
mende ni camne pakai? kunci switch on srentak dgn tekan button ke

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #9720 by loki_J
loki_J replied the topic: Re: Push Start Button
kena tanye otai2 la gamaknye cmne real dia function...

tp memang da tergugat da iman bile tgk geng2 yg da pakai ni..:woohoo:

btw, selain led biru...kaler ape lagi yg ade? ade nk yg same cam origin PE nye interior ala oren+merah?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #9730 by Azlan_Amin
Azlan_Amin replied the topic: Re: Push Start Button
salam PPEOC

aku dah survey Pivot Push Start Button. Untuk area JB la. Kat area kota tinggi kedai tepi sungai tu. Harga dia RM90. Area KipMart Pasir Gudang harga dia RM 140. Gila2. :S
Yang terbaik tengok kat Facebook MekapKereta Gilakereta juga yang terbaik.
Harga RM30, kos penghantaran Rm10. Pasang kat kedai sendiri Rm20. :woohoo:

Untuk Persona Elegant, kunci kena masuk jg dengan ON suis tu. Sebab kunci kereta kita tu ada immoblizer. Klu tak tak bleh hidup enjin. Jadi bila pasang kunci kasi on, lepas tu tekan push start button tu hidupla kereta anda. Setakat ni untuk brand PIVOT lampu dia warna biru bila on. Klu tak on dia gelap je, mcm meter elegant la.
Jadi bergaya la kereta anda untuk hari raya ni B)

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #9731 by Zailani
Zailani replied the topic: Re: Push Start Button
Bro..nak tanya sikit..kalau kita pasang push start button tu..adakah kita tak boleh start pakai kunci asal tu lagi?

2 hari lepas aku ada ushaaa kedai aksesori..nak cari mcm kt Facebook MekapKereta Gilakereta mmg susah nk jumpa..
so kedai aksesori tu ofer aku push start button complet dgn arlam skali..start takyah pakai kunci..tpt kunci asal tu die ganti dgn push start button tu..tapi mahal la..rm600 tak silap aku.. :( :( :(

PE ID : 0806.
Location : Kajang,Bangi,Semenyih,Putrajaya.
Contact : 013~22 33 11 5.
www.facebook.com/Zailani.PE806

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.257 seconds