Push Start Button

More
7 years 10 months ago #9735 by loki_J
Replied by loki_J on topic Push Start Button
Trimas bro Azlan...update yg berguna...

google punye google sekali jumpa pivot yg ade merah punye..

www.lelong.com.my/pivot-illumi-engine-pu...B-2007-01-Sale-I.htm

mcm masuk jek n nmpk garang dgn PE...:evil:

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #9737 by amir86
Replied by amir86 on topic Push Start Button
ada 3 function boleh setting;

1) hanya tekan push start button boleh hidup engine.
2) Dua-dua boleh pakai dalam masa yang sama..(Yang ni selamat skit bile push start button rosak, boleh start pakai kunci macam biasa.
3)Kunci dan push start button digunakan serentak, baru enjin boleh hidup..

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #9739 by loki_J
Replied by loki_J on topic Push Start Button

amir86 wrote: ada 3 function boleh setting;

1) hanya tekan push start button boleh hidup engine.
2) Dua-dua boleh pakai dalam masa yang sama..(Yang ni selamat skit bile push start button rosak, boleh start pakai kunci macam biasa.
3)Kunci dan push start button digunakan serentak, baru enjin boleh hidup..



bile da pasang and setting tuh..kate lah setting no 1...pastu bile2 nk tukar boleh simple change setting x?

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #9743 by amir86
Replied by amir86 on topic Push Start Button
Kalau x silap x boleh..kena decide masa nak pasang sebab melibatkan wiring semasa pemasangan..

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #9781 by sekeleng
Replied by sekeleng on topic Push Start Button
kalau ada DIY tentang push start button bagus gak.Boleh ambil Bulk Order.Sampai rumah boleh buat sendiri.Gempaklah raya nanti.hehe.....

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #9816 by loki_J
Replied by loki_J on topic Push Start Button

sekeleng wrote: kalau ada DIY tentang push start button bagus gak.Boleh ambil Bulk Order.Sampai rumah boleh buat sendiri.Gempaklah raya nanti.hehe.....


LIKE...LIKE...ade otai2 leh share teknikal skill ni?:silly:

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #9827 by Azlan_Amin
Replied by Azlan_Amin on topic Push Start Button
aku rasa baik pakai no 2 atau 3. sebab kunci kereta kita ada immoblizer. ingat!! Persona adalah kereta favorite kaki2 pencopet tau.

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #9841 by amir86
Replied by amir86 on topic Push Start Button

Azlan_Amin wrote: aku rasa baik pakai no 2 atau 3. sebab kunci kereta kita ada immoblizer. ingat!! Persona adalah kereta favorite kaki2 pencopet tau.


EXACTTTTTTTTTTTTTTLY!!!!

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #11345 by Azlan_Amin
Replied by Azlan_Amin on topic Push Start Button



akhirnya aku terjebak juga memasang push start button ni. :woohoo:
Order kat affin motorsport. Gila mekap kereta.
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #11386 by amir86
Replied by amir86 on topic Push Start Button

Azlan_Amin wrote:




akhirnya aku terjebak juga memasang push start button ni. :woohoo:
Order kat affin motorsport. Gila mekap kereta.


Tahniah..tahniah..hehe

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #11455 by Azlan_Amin
Replied by Azlan_Amin on topic Push Start Button
racun baik punya dari kawan2.

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #11458 by amir86
Replied by amir86 on topic Push Start Button

amir86 wrote:

Azlan_Amin wrote:




akhirnya aku terjebak juga memasang push start button ni. :woohoo:
Order kat affin motorsport. Gila mekap kereta.


Tahniah..tahniah..hehe


Tapi macam pelik skit..push start ni x buang keseluruhan cap tu ker(maksudnya main tebuk kat cap tu ngam2 saiz push start tu ker?) bukan saiz dia ngam2 ke dengan saiz cap tu?

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.256 seconds