Push Start Button

More
7 years 2 months ago #19698 by silverian
Replied by silverian on topic Push Start Button

izfa3229 wrote: Setakat ni aku pakai memang tak ade problem...aku pun baru pakai kete ni dapat2 terus modified pasang push start button ni...memang stylo babe!!
Setakat ni nak start memang sempoi je rase haha...hope semua okey2 je la :)


aku ada niat nak pasang gak ni..tapi takut void warranty je? keta ko dlm warranty lagi ke?

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #19700 by yanz7785
Replied by yanz7785 on topic Push Start Button
mmg lama nk psg tp time x mengizinkn...Sapa tau area KL mana bleh dpt.. klu dpt yg warna merah cantek jugak

BlackRed

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #19701 by nAkAtA_88
Replied by nAkAtA_88 on topic Push Start Button
Kat Pandan Indah ada bro....
wa bli RM 25.00 je....

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #19703 by yanz7785
Replied by yanz7785 on topic Push Start Button
cantek...ko dh psg warna aper..tunjuk gmbr la bro

BlackRed

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #19704 by nAkAtA_88
Replied by nAkAtA_88 on topic Push Start Button
Hahaha....sme je bro ngan dak2 nie....
aku psang kaler putih....

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #19714 by izfa3229
Replied by izfa3229 on topic Push Start Button

silverian wrote:

izfa3229 wrote: Setakat ni aku pakai memang tak ade problem...aku pun baru pakai kete ni dapat2 terus modified pasang push start button ni...memang stylo babe!!
Setakat ni nak start memang sempoi je rase haha...hope semua okey2 je la :)


aku ada niat nak pasang gak ni..tapi takut void warranty je? keta ko dlm warranty lagi ke?


yg tu tak pasti la...sebab die by pass kat ignition cable jer...kalo nak anta warranty leh remove anytime je kalo takut avoid warranty...lgpun lubang tu memang dah ade...cabut je cover...tak kan ganggu sistem punye pasang ni...

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #19715 by izfa3229
Replied by izfa3229 on topic Push Start Button

nAkAtA_88 wrote: Kat Pandan Indah ada bro....
wa bli RM 25.00 je....


btl la tu sekitar tu je arga...hamba pasang kat perak rm29 je...upah suh member pasang jer...jap je pun pasangnyer...jgn salah bypass wayar dah la huhu

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #19781 by silverian
Replied by silverian on topic Push Start Button

izfa3229 wrote:

nAkAtA_88 wrote: Kat Pandan Indah ada bro....
wa bli RM 25.00 je....


btl la tu sekitar tu je arga...hamba pasang kat perak rm29 je...upah suh member pasang jer...jap je pun pasangnyer...jgn salah bypass wayar dah la huhu


Perak area mane bro buat?

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #19848 by izfa3229
Replied by izfa3229 on topic Push Start Button

silverian wrote:

izfa3229 wrote:

nAkAtA_88 wrote: Kat Pandan Indah ada bro....
wa bli RM 25.00 je....


btl la tu sekitar tu je arga...hamba pasang kat perak rm29 je...upah suh member pasang jer...jap je pun pasangnyer...jgn salah bypass wayar dah la huhu


Perak area mane bro buat?


Kat sitiawan bro...benda tu je rm29...kalo upah pasang lam rm20 kot...

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #19861 by silverian
Replied by silverian on topic Push Start Button

izfa3229 wrote:

silverian wrote:

izfa3229 wrote:

nAkAtA_88 wrote: Kat Pandan Indah ada bro....
wa bli RM 25.00 je....


btl la tu sekitar tu je arga...hamba pasang kat perak rm29 je...upah suh member pasang jer...jap je pun pasangnyer...jgn salah bypass wayar dah la huhu


Perak area mane bro buat?


Kat sitiawan bro...benda tu je rm29...kalo upah pasang lam rm20 kot...


aiyo..hometown aku tu bro..hahahaha..ce bgtau kedai mane ko buat tu?ko org sitiawan ke bro? :woohoo:

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #20013 by izfa3229
Replied by izfa3229 on topic Push Start Button

silverian wrote:

izfa3229 wrote:

silverian wrote:

izfa3229 wrote:

nAkAtA_88 wrote: Kat Pandan Indah ada bro....
wa bli RM 25.00 je....


btl la tu sekitar tu je arga...hamba pasang kat perak rm29 je...upah suh member pasang jer...jap je pun pasangnyer...jgn salah bypass wayar dah la huhu


Perak area mane bro buat?


Kat sitiawan bro...benda tu je rm29...kalo upah pasang lam rm20 kot...


aiyo..hometown aku tu bro..hahahaha..ce bgtau kedai mane ko buat tu?ko org sitiawan ke bro? :woohoo:


hatta mike org sitiawan le, teman org mjg duk area hospital mjg jer...wat kat sitiawan je menghadap2 econsave tu...nie kedai die tgk kat mudah www.mudah.my/Pivot+push+start+button-14211851.htm

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #20015 by limiey
Replied by limiey on topic Push Start Button
File Attachment:



ni ke asal usul push start button?
~hehehe abam2 kakak2 jangan marah yer.. :silly: :evil:

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.248 seconds