Additional Button for Dashboard

More
7 years 4 months ago - 7 years 4 months ago #9990 by Syahril_Genji
Mari kite bincang skit pasal penambahan pada butang yang di berikan...ade yang da letak ke,o ade cadangan ke...boley la kongsikan bersame....


>>>>>
>
>>
>
Last edit: 7 years 4 months ago by Syahril_Genji.

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #9992 by Syahril_Genji
Ade sape-sape tahu ini button ape...ade yang da pasang ke...berape kosnye...


>>>>>
>
>>
>

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #9994 by despajero
uiks....salam dato genji....gambor yg kedua tu gambar kat dlm keto dato ker?

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #9999 by nAkAtA_88
tak slap aku tu tok adjust lampu tuk terang kot.....

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #10008 by zulkefli
yang atas tu aku tau..utk control kecerahan lampu meter... sbb kete gen2 member aku ada button tu..yang bawah tu utk hi beam kan kan kan?

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 4 months ago #10017 by nAkAtA_88
yes.....lbih krag cam tu la.....

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #10088 by hijauchiffon

zulkefli wrote: yang atas tu aku tau..utk control kecerahan lampu meter... sbb kete gen2 member aku ada button tu..yang bawah tu utk hi beam kan kan kan?


Control kecerahan lampu meter? ermm tu la lampu meter cerah sgt bila tutup lampu depan...

mana menghilang?

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #10107 by arfaie
atas adjust lampu interior, bwh adjust headlight...gen2 cps ada la, persona eksport model ada

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #10198 by loki_J

arfaie wrote: atas adjust lampu interior, bwh adjust headlight...gen2 cps ada la, persona eksport model ada


market xde jual ke bende ni???

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #10205 by arfaie
utk local? xde melainkan datang standard dengan kereta..gen2 aku ada jumpa, persona belum tgk

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #10305 by Syahril_Genji
Kedai aksesori di malaysia ade jual ke button ni...aku niat nak pasang...wakakaka...aku baru pasang push start button...

>>>>>
>
>>
>

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #10306 by arfaie
kalau ada pun, dashboard kita mana ada wiring utk function ni..lgpun, meter PE ko dh auto dimmed, so nk adjust apa lg

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.548 seconds