Additional Button for Dashboard

More
6 years 3 months ago #10311 by kamal kaiza
kamal kaiza replied the topic: Re: Additional Button for Dashboard
aku nak buat button central lock kat blank button belah kiri 2, ade sesape tau katne blh buat? senang sket co-pilot aka wife aku nak lock kalu aku kuar jap.. xde la kne stretch tgn jauh2 nak capai button kat pintu 2..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #11091 by Sleyer
Sleyer replied the topic: Re: Additional Button for Dashboard
menarik idea ni ...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 8 months ago #18920 by freedom_blue
freedom_blue replied the topic: Re: Additional Button for Dashboard

kamal kaiza wrote: aku nak buat button central lock kat blank button belah kiri 2, ade sesape tau katne blh buat? senang sket co-pilot aka wife aku nak lock kalu aku kuar jap.. xde la kne stretch tgn jauh2 nak capai button kat pintu 2..


sal apa nak tambah butang lagi..butang2 yg kat tengah tu memang ada satu yg boleh lock and unlock selain yg kat pintu driver..cuba try..
The following user(s) said Thank You: adzmiration

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 8 months ago #18921 by Sleyer
Sleyer replied the topic: Re: Additional Button for Dashboard
haha aku pon x tau yg button tegah yg titik tu adelah unlock kereta... tu pon da beberape bulan aku perasan member aku tekan benda tu... hahaha :laugh: time reseller kasi penerangan aku dengar mcm button tu utk reset system rupe2 untuk unlock pintu.. penat2 jer aku tekan yg belah pemandu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 8 months ago #18965 by despajero
despajero replied the topic: Re: Additional Button for Dashboard

Sleyer wrote: haha aku pon x tau yg button tegah yg titik tu adelah unlock kereta... tu pon da beberape bulan aku perasan member aku tekan benda tu... hahaha :laugh: time reseller kasi penerangan aku dengar mcm button tu utk reset system rupe2 untuk unlock pintu.. penat2 jer aku tekan yg belah pemandu


hehe...actually mmg ramai pun yg xtau...xpe kat sini ler kita blajau :woohoo:

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 8 months ago #18995 by personaEL
personaEL replied the topic: Re: Additional Button for Dashboard
hehe..sy pun xtau..da masuk 2 thn pakai PE

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 8 months ago #19204 by adzmiration
adzmiration replied the topic: Re: Additional Button for Dashboard

freedom_blue wrote:
sal apa nak tambah butang lagi..butang2 yg kat tengah tu memang ada satu yg boleh lock and unlock selain yg kat pintu driver..cuba try..



laaa....ye ke.... baru ku tau nih... ish2.... :blush: :blush: :blush:

[PE Green Goblin]

~ Negeri Bawah Bayu ~

~ Malaysian ~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 8 months ago #19264 by zakwan
zakwan replied the topic: Re: Additional Button for Dashboard
tp normly yang kat tengah 2 yang titik 2 adalah button utk resetkan alarm kereta,let say la alarm pblem just manual buka kunci kat pintu kereta then switch on enjin then baru tkan button 2untuk resetkan blik sstem alarm kereta.kalau x buat langkah 2 keeta xkan blh start wlau mcm maner skali pun...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 7 months ago #19634 by silverian
silverian replied the topic: Re: Additional Button for Dashboard

arfaie wrote: utk local? xde melainkan datang standard dengan kereta..gen2 aku ada jumpa, persona belum tgk


Aku pakai Neo Hline dulu pun ada button ni. untuk adjust kecerahan bulb meter....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 7 months ago #19720 by arfaie
arfaie replied the topic: Re: Additional Button for Dashboard
selain neo..aku tgk gen2 cps pun ada adjuster utk cluster brightness

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.350 seconds