Sunroof 2 Steps

More
8 years 3 months ago #18551 by fahmi77ak
Replied by fahmi77ak on topic Re: Sunroof 2 Steps
yes bro. surat endorse tu kdai da siap watkan utk kita..so x payah la kita nk pning2 dok ukur stiap ukuran tu. hehe

arfaie wrote: pastu kena p JPJ utk endorse lagi :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 3 months ago #18566 by jackall
Replied by jackall on topic Re: Sunroof 2 Steps
owhh .. kira kalau kena tahan jpj kompom lepas laa.. .tak la kena samaan haha.. bagus tu..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 3 months ago #18572 by fahmi77ak
Replied by fahmi77ak on topic Re: Sunroof 2 Steps
Yes bro. dah ada surat snang la. kne tahan just tnjukkan je. lagipun x mcm dlu kan susah nk approve.

jackall wrote: owhh .. kira kalau kena tahan jpj kompom lepas laa.. .tak la kena samaan haha.. bagus tu..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 3 months ago #18589 by jackall
Replied by jackall on topic Re: Sunroof 2 Steps
menarik gak nie... tapi ada sesiapa yang dah buat ke? er.. ketahanan camne.. ada effect tak.. takut leaaking ke apa ke.. biasa la kalau dah tebuk nie, tiada jalan patah balik ke belakang.. heheh.. mcam berminat.. tp setakat ni.. 1.4 k laa paling murah kut yer?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 3 months ago #18690 by loki_J
Replied by loki_J on topic Re: Sunroof 2 Steps
wah..abam jackall nk psg sunroof..terbaik...da dpt surat tuh still nk kena endorse jpj lagi ke?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 3 months ago #18701 by fahmi77ak
Replied by fahmi77ak on topic Re: Sunroof 2 Steps

jackall wrote: menarik gak nie... tapi ada sesiapa yang dah buat ke? er.. ketahanan camne.. ada effect tak.. takut leaaking ke apa ke.. biasa la kalau dah tebuk nie, tiada jalan patah balik ke belakang.. heheh.. mcam berminat.. tp setakat ni.. 1.4 k laa paling murah kut yer?


bdk club ada yg dah wat..tp xtau la ak dowg wat kat mana kan..ko leh try tnye kat fb ppeoc bro. Bab ketahanan ak rse Insyallah xjd mslh. cuma biasa yg jd prob nye suis kondem. so nnti tkt lak sunroof dah open pastu xleh nk tutup. jwbnye banjir la kat dlm tu. haha. dari aspek leaking insyaAllah x leaking..dats y kte kne cari specialist utk wat ni. xleh men pasang je kat kdai Acc tu. so far still 1.4k pling murah. tp mmg tu price yg pling rendah n berbaloi la. kalo ko ada brg cuma upah psg je dia amek 5rat kalo x slap.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 3 months ago #18703 by fahmi77ak
Replied by fahmi77ak on topic Re: Sunroof 2 Steps

loki_J wrote: wah..abam jackall nk psg sunroof..terbaik...da dpt surat tuh still nk kena endorse jpj lagi ke?


yes bro. surat tu JPJ nk. dia check dlu apa sume. kalo lpas n menepati apa yg dowg nk then settle kat puspakom lak. Skrg Insyallah lepas.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 3 months ago #18744 by race
Replied by race on topic Re: Sunroof 2 Steps
Salam,

selain yg dekat banting, (apek ni mmg frenly gile), ada 1 lg member aku pernah buat dekat area Klang.. tp wira la... situ dlm 1.5-1.6k rasanye... try la call..

Sunroof

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 3 months ago #18800 by en_asruL
Replied by en_asruL on topic Re: Sunroof 2 Steps
nk tanya 1perkara samada mitos ni benar @ tidak, betul ke keta yg ada sunroof ni (bukan kereta keluaran kilang yg siap sunroof) kalu jual dkt used car harga memang rendah dr harga pasaran semasa?

PE1234~nombor bertuahnyaaa...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 3 months ago #18815 by jackall
Replied by jackall on topic Re: Sunroof 2 Steps

loki_J wrote: wah..abam jackall nk psg sunroof..terbaik...da dpt surat tuh still nk kena endorse jpj lagi ke?


haha.. minat tu ada .. tp nak buat kena pikir banyak kali.. modal plus kesan lepas buat.. heheh.. maklumlah.. syiok gak kalau bleh buka atap ni.. tak payah beli bmw.. hehehe..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #19054 by fahmi77ak
Replied by fahmi77ak on topic Re: Sunroof 2 Steps

race wrote: Salam,

selain yg dekat banting, (apek ni mmg frenly gile), ada 1 lg member aku pernah buat dekat area Klang.. tp wira la... situ dlm 1.5-1.6k rasanye... try la call..

Sunroof


Company ni kalo xslap ak bumiputera punye kan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #19055 by fahmi77ak
Replied by fahmi77ak on topic Re: Sunroof 2 Steps

en_asruL wrote: nk tanya 1perkara samada mitos ni benar @ tidak, betul ke keta yg ada sunroof ni (bukan kereta keluaran kilang yg siap sunroof) kalu jual dkt used car harga memang rendah dr harga pasaran semasa?


Tgk model apa bro. Ada yg jenis sport car yg dah siap psg dari kilang. so hrga pun still mantain lagi. Kalo dah wat mod tu biasa la used car msti amek rendah. tp nnti ko tgk dia letgo hrga bkn men tggi lagi.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.683 seconds