TRD V3 Spoiler

More
8 years 9 months ago #1339 by amzah182
Replied by amzah182 on topic TRD V3 Spoiler
teringin gak nak pasang..da chek kat KIPMart tampoi...siap cat + pasang baru 280..kat kota tinggi x usha lagi..member kata lagi murah

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #1363 by kerry_dx
Replied by kerry_dx on topic TRD V3 Spoiler
spoiler dia nye bahan nak wat elok PU ker fiber???

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #1593 by super_skalo
Replied by super_skalo on topic TRD V3 Spoiler
pada aku laa..spoiler jgn yg tggi sgt n curve dia bulat spya nmpak sesuai ngn montol PE yg bulat ckit. lau mcm segi xbape cun..just my 20sen

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #1610 by Suadrif
Replied by Suadrif on topic TRD V3 Spoiler
spoiler yg tinggi2..nk curve cantik2..deorang pki fibre..x pun FRP..
yg melekap betul2 ats bonet jer leh buat pki PU..
PU die lembik ckit...FRP keras..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #2647 by miss jaja
Replied by miss jaja on topic TRD V3 Spoiler
murahnye.... sah2 le aku kna kelentong kot.... =p

::PE467::JKM5557::
::Miss Jaja::Encik Ensem::

::i am Mrs Pamy::

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #3952 by personaEL
Replied by personaEL on topic TRD V3 Spoiler
nk tnya,oem spoiler proton tu ada lubang x bila ganti TRD spoiler??

Kalo pkai TRD spoiler mesti kena buat lubang bru kan??

nti xpasl2 kene tutup lubang lama yang oem tu...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #3953 by miss jaja
Replied by miss jaja on topic TRD V3 Spoiler

personaEL wrote: nk tnya,oem spoiler proton tu ada lubang x bila ganti TRD spoiler??

Kalo pkai TRD spoiler mesti kena buat lubang bru kan??

nti xpasl2 kene tutup lubang lama yang oem tu...




die xde tebuk pon..... =]
spoiler lame pon ade ha kt beranda.... =]

::PE467::JKM5557::
::Miss Jaja::Encik Ensem::

::i am Mrs Pamy::

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #3960 by 4g9xtuner
Replied by 4g9xtuner on topic TRD V3 Spoiler
dulu ambo memang admire trd spoiler...sekarang dah nak stendetkan balik keta

PPE0C 0498

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #3983 by fakri
Replied by fakri on topic TRD V3 Spoiler

personaEL wrote: nk tnya,oem spoiler proton tu ada lubang x bila ganti TRD spoiler??

Kalo pkai TRD spoiler mesti kena buat lubang bru kan??

nti xpasl2 kene tutup lubang lama yang oem tu...


aku dah ganti spoiler OEM kepada TRD. mmg akan ada lubang kat situ. kiri, tengah, kanan.

kalu pasang TRD die x tebuk bonet, sbb die pasang guna cara kepit.

apepon aku dah anta kedai soh welding tutup lubang ngan cat balik satu bonet. kene kuar duit sket :unsure:

PE0007 ~ Shah Alam ~ Bangi ~ Putrajaya ~ Serdang ~ Dengkil
facebook.com/fakri


The following user(s) said Thank You: zactera, fleetjr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #3986 by zactera
Replied by zactera on topic TRD V3 Spoiler

fakri wrote:

personaEL wrote: nk tnya,oem spoiler proton tu ada lubang x bila ganti TRD spoiler??

Kalo pkai TRD spoiler mesti kena buat lubang bru kan??

nti xpasl2 kene tutup lubang lama yang oem tu...


aku dah ganti spoiler OEM kepada TRD. mmg akan ada lubang kat situ. kiri, tengah, kanan.

kalu pasang TRD die x tebuk bonet, sbb die pasang guna cara kepit.

apepon aku dah anta kedai soh welding tutup lubang ngan cat balik satu bonet. kene kuar duit sket :unsure:


yg ori mmg kne welding ttp lubang blk la cni..klu x, masuk air la gamaknye... :S

CyberSendikit™ Team®

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #3989 by 4g9xtuner
Replied by 4g9xtuner on topic TRD V3 Spoiler
betul tu

PPE0C 0498

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #3993 by arfaie
Replied by arfaie on topic TRD V3 Spoiler
sbb tu aku ada jumpa thread nk swap bonet m/h line ngan b line..sbb b line xder lobang :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.283 seconds