TRD V3 Spoiler

More
8 years 11 months ago #4002 by fakri
Replied by fakri on topic TRD V3 Spoiler

arfaie wrote: sbb tu aku ada jumpa thread nk swap bonet m/h line ngan b line..sbb b line xder lobang :lol:


betul tu arfaie.. kalau lah aku tau ada lubang tu, aku swap je bonet dgn pembeli spoiler aku tu.

*kunci bonet jgn lupa cabut tukar

PE0007 ~ Shah Alam ~ Bangi ~ Putrajaya ~ Serdang ~ Dengkil
facebook.com/fakri


Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 11 months ago #4018 by themint
Replied by themint on topic TRD V3 Spoiler
[PE0381]

...Mr. P, kalau tak cabut OEM spoiler boleh pasang tak TRD spoiler tu? rasa terguris hati pulak kalau kasi weld itu lobang lobang, pls advise, TQ...

tHeMiNt Adzmi Idham

PE0381

Puncak Jalil, Selangor - Sungai Petani, Kedah

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 11 months ago #4019 by rahim.nazhir
Replied by rahim.nazhir on topic TRD V3 Spoiler

themint wrote: [PE0381]

...Mr. P, kalau tak cabut OEM spoiler boleh pasang tak TRD spoiler tu? rasa terguris hati pulak kalau kasi weld itu lobang lobang, pls advise, TQ...


kalo aku bukan terguris dah... berlobang hati rase nyer:blink:

U cant go home safe if you not working safely

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 11 months ago #4025 by arfaie
Replied by arfaie on topic TRD V3 Spoiler

fakri wrote:

arfaie wrote: sbb tu aku ada jumpa thread nk swap bonet m/h line ngan b line..sbb b line xder lobang :lol:


betul tu arfaie.. kalau lah aku tau ada lubang tu, aku swap je bonet dgn pembeli spoiler aku tu.

*kunci bonet jgn lupa cabut tukar


haha kalau xtukar karang..kalau beli barang, letak dlm bonet dia, dia lak barang dia letak dlm bonet kita :lol:

themint..kalau boleh pasang TRD atas OEM nyer spoiler sekali pun..lawa ke? :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 11 months ago #4099 by themint
Replied by themint on topic TRD V3 Spoiler
[PE0381]
...kalau sedap mata aku memandang, ok la, kalau org lain kata buruk, biaq pi kat depa la, har har har...

tHeMiNt Adzmi Idham

PE0381

Puncak Jalil, Selangor - Sungai Petani, Kedah

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 11 months ago #4102 by arfaie
Replied by arfaie on topic TRD V3 Spoiler
hang kena jd pioneer la..try uat dulu.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 11 months ago #4278 by fizee05
Replied by fizee05 on topic TRD V3 Spoiler
allo bro.... modal spolier ari tu bpe.. skali dgn cat eh...?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 11 months ago #4279 by fizee05
Replied by fizee05 on topic TRD V3 Spoiler
*spoiler

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 11 months ago #4281 by arfaie
Replied by arfaie on topic TRD V3 Spoiler
spoiler model mana?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 11 months ago #4292 by fakri
Replied by fakri on topic TRD V3 Spoiler

themint wrote: [PE0381]

...Mr. P, kalau tak cabut OEM spoiler boleh pasang tak TRD spoiler tu? rasa terguris hati pulak kalau kasi weld itu lobang lobang, pls advise, TQ...


BOLEH!! sbb jiran depan umah aku buat camtu! disebabkan spoiler TRD ni jenis kepit xde tebuk2, so die kepit ke tgh sket spoiler TRD tu. spoiler OEM tetap ada x berusik. tp nmpk sedikit pelik lah.. :pinch:

PE0007 ~ Shah Alam ~ Bangi ~ Putrajaya ~ Serdang ~ Dengkil
facebook.com/fakri


Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 11 months ago #4314 by 4g9xtuner
Replied by 4g9xtuner on topic TRD V3 Spoiler
hehe...lain dari lain

PPE0C 0498

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 10 months ago #4812 by Stone23
Replied by Stone23 on topic TRD V3 Spoiler
hgpa ni dok pkai TRD la mugen la...pkai la R3 pnya lg cntik..ni keta proton dok letak sticker mitsu la...bngga la ckit ngn Proton..aku cuma bg pndngan je..bg ada identiti ckit..persona aku pn psng spoiler R3 n letak sticker R3..ada gak org yg dok slh channel letaK STICKER TRD kt keta proton..giler ke apa....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 1.433 seconds