TRD V3 Spoiler

More
8 years 4 months ago #14041 by epit
Replied by epit on topic TRD V3 Spoiler

nAkAtA_88 wrote: Kalo PE yg bonet blakang die dah siap lips tu.....
kalo cabut mmg ada lubang.....
tpi kalo persona lame tak slap aku tak de lobang....

Ouh gitu, jadi betul la PE yg aku tgk tu. Teringin gak nak tinggi spoiler, sebab PE ni kalau tgk dari belakang tatap lampu belakang nya dah iras Lancer CK. Trimas bro B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #14052 by loki_J
Replied by loki_J on topic TRD V3 Spoiler

epit wrote:

nAkAtA_88 wrote: Kalo PE yg bonet blakang die dah siap lips tu.....
kalo cabut mmg ada lubang.....
tpi kalo persona lame tak slap aku tak de lobang....

Ouh gitu, jadi betul la PE yg aku tgk tu. Teringin gak nak tinggi spoiler, sebab PE ni kalau tgk dari belakang tatap lampu belakang nya dah iras Lancer CK. Trimas bro B)


lubang tu sakit mate bile tgk lama2...(lepas spoiler OEM pecah)..haha..
aku terus seal kn dia kt kedai..ganti ngan r3 nye...kalo nk tggi..mugen or evo nye ade..cume aku x minat pndgn sisi dia jek...cm x kena ngan PE...just my 2 cen B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #14060 by arfaie
Replied by arfaie on topic TRD V3 Spoiler
airmaster pun lawa, rendah..sopan je, xcaya tgk keta aku :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 3 months ago #15186 by hakiem4468
Replied by hakiem4468 on topic TRD V3 Spoiler
Nk tanya..... TRD ke R3 ke kalo pasang memang kena tebuk lobang kan? :unsure:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 3 months ago #15187 by azrynk
Replied by azrynk on topic TRD V3 Spoiler
ye...kene tebuk...aq pki TRD..pas tue lom sempat nak tutup lobang spoiler ori...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago - 8 years 2 months ago #15894 by are-mad
Replied by are-mad on topic TRD V3 Spoiler
perghh kene tebuk lubang ke kalau pasang spoiler trd v3 tu, bukanke gune klip kat tepi
Last edit: 8 years 2 months ago by are-mad.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #15899 by hakiem4468
Replied by hakiem4468 on topic TRD V3 Spoiler
SPOILER AIRMASTER.... Layan..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #15904 by Eyjat
Replied by Eyjat on topic TRD V3 Spoiler
mengancam, nape mcm lain je air master ni, V? ni.....

PE860 - Putajaya



PE860 Belalang Hitam Ada kelas brO ................

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #15907 by hakiem4468
Replied by hakiem4468 on topic TRD V3 Spoiler
Air master model360... dalam webside dia ada bro... lagi satu aku suka material dia pakai FRP, bukan PU, Kalo kat Layang banyak pakai PU, cuma air master ni tk banyak design jela.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #15909 by Eyjat
Replied by Eyjat on topic TRD V3 Spoiler
cantik, full body kit ade tak, leh post link webside dia tak.....

PE860 - Putajaya



PE860 Belalang Hitam Ada kelas brO ................

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #15916 by arfaie
Replied by arfaie on topic TRD V3 Spoiler
pergh..ala2 R3

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #15933 by hakiem4468
Replied by hakiem4468 on topic TRD V3 Spoiler
Alaa google search jer Airmaster dah jumpa bro... full bodykit pun ada. side skirt ada 2 jenis jer kalo tk silap aku. Aku pasang spoiler tu RM250 siap cat & pasang. Side skirt tk silap aku RM600/set, kalo nk full bodykit 1.2k gak lah, agak mahal tapi tokey tu soh aku pulas side skirt tu dgn dia tuk test tengok, memang tahan la material FRP ni. Kalo PU tahan gak tapi lembut, takut cat plak yg pecah. Wira lama aku pakai PU, material tahan, tp cat yg tak tahan. Tokey tu cakap kalo nak murah pasang sekali satu set lah.. Kalo berminat gi jer nek moto pegi tempah, siap jer bawak la keta kat kilang tu pasang.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 1.340 seconds