TRD V3 Spoiler

More
8 years 2 months ago #15989 by VortexElegance99
Replied by VortexElegance99 on topic TRD V3 Spoiler
uihh...aku bru order TRD V3..hrga rm280..x tmsok painting g tuh...mahal giler kt srwk nie le... :(

PE1336 Neo Elegance

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #16097 by sieza
Replied by sieza on topic TRD V3 Spoiler
semalam gie abik keta masuk workshop cat spoiler trd kat area sungai petani harga boleh runding memang puashati...beli spoiler murah kat area segambut depan shopping complex kalu kawan2 nak cari search dalam mudah dot.com.asssesori area kl... :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 weeks ago #17559 by nik.aiman
Replied by nik.aiman on topic TRD V3 Spoiler
ss23 shah alam ..ape nama kedai dia bro??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 9 months ago #19665 by AMuslimStranger
Replied by AMuslimStranger on topic TRD V3 Spoiler

zactera wrote:



cun kan????....hehehehehe



Ada sesape yg ada gamba side sisi PE yg ade ori spoiler + trd spoiler x? Bleh tlg uploadkan kalo ade :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 8 months ago - 7 years 8 months ago #20409 by AMuslimStranger
Replied by AMuslimStranger on topic TRD V3 Spoiler
Attachments:
Last edit: 7 years 8 months ago by AMuslimStranger.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 8 months ago #20699 by JibekDaGreat
Replied by JibekDaGreat on topic TRD V3 Spoiler
hi kengkawan,nak tanyela sesape yg da bli spoiler trd ni.,kat area kl ni kat mane nak dapatkan yek.,harga ok,siap cat skali...?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 8 months ago #20717 by syukri786
Replied by syukri786 on topic TRD V3 Spoiler
klu kat KL ni banyak tempat.. tp aku buat kat setapak dekat danau kota.. kedai sebaris dengan hong leong bank .. 250 siap cat n pasang.. mmng puas hati.. dia pasang kemas dan staff yg friendly.. MR .KEE nama owner dia, U.H Car Accessories Sdn Bhd, Setapak Danau Kota

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 8 months ago #20777 by JibekDaGreat
Replied by JibekDaGreat on topic TRD V3 Spoiler

syukri786 wrote: klu kat KL ni banyak tempat.. tp aku buat kat setapak dekat danau kota.. kedai sebaris dengan hong leong bank .. 250 siap cat n pasang.. mmng puas hati.. dia pasang kemas dan staff yg friendly.. MR .KEE nama owner dia, U.H Car Accessories Sdn Bhd, Setapak Danau Kota


hmm,bile ek bro pasang spoiler tu..dan nak tau,amik masa bape lama kalau nak pasang n siap cat skali..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 8 months ago #20798 by Fuad Ended
Replied by Fuad Ended on topic TRD V3 Spoiler
kena order dlu.. bayar deposit... then seminggu gak rase nak tgu barang sampai... kalau sampai dia akan call.. aku dlu pn amik kedai tuh.. hehe... tp design r3... spoiler rm80 cat rm100 upah pasang rm20 total rm200.... :)

tp design r3 ke trd ke mugen ke semua rm80.. trd ada lampu so upah pasang n nak wat wiring tuh jd mahal skit kot sbb tuh bro atas tuh kena rm250.. :p

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #20938 by JibekDaGreat
Replied by JibekDaGreat on topic TRD V3 Spoiler
hmm,nak tanyela sesape yg ade face situasi macam saya semalam.,semalam saya g pasang bodykit yg promote siap lampu brek f1 tu skali dgn trd spoiler ni.,tapi masa saya on the way balik dari shah alam pakcik polis trafik asyik usha keta saya.,tu saya nak tau salah ke pakai spoiler dengan bodykit ni..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #20951 by nAkAtA_88
Replied by nAkAtA_88 on topic TRD V3 Spoiler
Die usha tu sbb lam aty die ckap...
"smartnye kete bdak nie" :laugh: :) :P :silly:
Huhuhu....

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 7 months ago #20954 by JibekDaGreat
Replied by JibekDaGreat on topic TRD V3 Spoiler

nAkAtA_88 wrote: Die usha tu sbb lam aty die ckap...
"smartnye kete bdak nie" :laugh: :) :P :silly:
Huhuhu....


kalau dalam ati die mcm tu kire ok lagi bro,saya cuma takut.,"ni macam salah ni,da ubahsuai.,tp nak tahan tak bole pulak keta enjin standard pastu pulak aku kat lane kanan,kang sebab nak dapat duit **** xpasal2 aku lak g ospital"... :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.512 seconds