Eagle Eye

More
8 years 2 months ago #19196 by ehsan
Eagle Eye was created by ehsan
pe xxxx....salam...btl ke lmpue eagle eye ala-ala audi rm 1500..original????kalo btl or salah..kt mne ad jual ek....hrge siap psg bpe??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #19215 by arfaie
The following user(s) said Thank You: ehsan

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #19238 by fahmi77ak
Replied by fahmi77ak on topic Re: Eagle Eye
Utk ring tu kan x mnyala..ada x sape2 yg pnah DIY? Bpe lme agk2 leh tahan eik?

Lagi smart kalo ada audi look + ring. kalo ada wat skali utk model ni mcm Myvi tu kan smart..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #19252 by adzmiration
Replied by adzmiration on topic Re: Eagle Eye
aku nk wat macam bro arfaie pnye LED tuh...hehehehe...simple & hensemmmmmmmmmm.... :kiss: :kiss: :kiss:

[PE Green Goblin]

~ Negeri Bawah Bayu ~

~ Malaysian ~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #19255 by arfaie
Replied by arfaie on topic Re: Eagle Eye
kalau audi style xde ring tu..CCFL namanya. kalau nk ada CCFL, xde lak audi LED tu :lol:

tapi aku suka yang CCFL tu, nmpak comel bila malam2, siang2 pun nmpk jugak bulat2

adzmiration, wat ler..leh jadi kembar :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #19265 by ehsan
Replied by ehsan on topic Re: Eagle Eye
lmpu die lg trg dr ori or x ek????mne lg trg..ccfl or eagle eye???

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago - 8 years 2 months ago #19267 by fakri
Replied by fakri on topic Re: Eagle Eye

ehsan wrote: lmpu die lg trg dr ori or x ek????mne lg trg..ccfl or eagle eye???


Eagle Eye tu sebenarnya nama company headlamp. die ada kuarkan headlamp seakan BMW (CCFL ring) dan Audi (starline) utk semua model kereta. So bile tanya nak pilih CCFL atau Eagle Eye tu , macam sedikit salah di situ. hehehe... patutnya tanya nak pilih Eagle Eye CCFL atau Eagle Eye Starline

CCFL


Starline

PE0007 ~ Shah Alam ~ Bangi ~ Putrajaya ~ Serdang ~ Dengkil
facebook.com/fakri


Attachments:
Last edit: 8 years 2 months ago by fakri.
The following user(s) said Thank You: arfaie, adzmiration

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #19268 by ehsan
Replied by ehsan on topic Re: Eagle Eye
ok ok..tq

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #19269 by fahmi77ak
Replied by fahmi77ak on topic Re: Eagle Eye

arfaie wrote: kalau audi style xde ring tu..CCFL namanya. kalau nk ada CCFL, xde lak audi LED tu :lol:

tapi aku suka yang CCFL tu, nmpak comel bila malam2, siang2 pun nmpk jugak bulat2

adzmiration, wat ler..leh jadi kembar :lol:



JOM try DIY starline tu msukkan CCFL skali..huhuhu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #19275 by arfaie
Replied by arfaie on topic Re: Eagle Eye
gud info fakri :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #19277 by adzmiration
Replied by adzmiration on topic Re: Eagle Eye

arfaie wrote: kalau audi style xde ring tu..CCFL namanya. kalau nk ada CCFL, xde lak audi LED tu :lol:

tapi aku suka yang CCFL tu, nmpak comel bila malam2, siang2 pun nmpk jugak bulat2

adzmiration, wat ler..leh jadi kembar :lol:


;) x lama lagi adelah kembar seiras nie hehe...x de budget ler nak tukar sekali eagle eye ni...huhu

[PE Green Goblin]

~ Negeri Bawah Bayu ~

~ Malaysian ~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 2 months ago #19286 by arfaie
Replied by arfaie on topic Re: Eagle Eye
haha sebab aku xmampu beli eagle eye yang keta aku jd mcm ni.. :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.334 seconds