Persona Elegance R3 Concept

More
7 years 6 months ago #21660 by zul_ila
Replied by zul_ila on topic Persona Elegance R3 Concept
ade jual ke kete ni?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #21673 by freedom_blue
wow!!! spec kereta dlm luar cantik tu..bodykit set pun cun..i like :kiss:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #21674 by freedom_blue
diorg x pamir kat KL ke :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #21712 by Zaman
Replied by Zaman on topic Persona Elegance R3 Concept

zul_ila wrote: ade jual ke kete ni?


xtahu la ade jual ke x kete sebijik spec R3 ni mcm neo R3...yg ni dia promot bodykit je kot...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #21713 by Zaman
Replied by Zaman on topic Persona Elegance R3 Concept

freedom_blue wrote: diorg x pamir kat KL ke :(


kt showroom shah alam ade kot..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 5 months ago #21898 by moonwalker
Harap Proton jual bodykit ni. ^_^

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 5 months ago #21927 by aisamuddin
tgk yg ni rase menyesal lak dah order bumper r3 yg biase tu... :S

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 5 months ago #21983 by wanbabun
terbaik la..smart abih...xdpt yg ori..klon pon jadi la..

pe id :- PE1982
location :- ampang dan sekitarnya.....
any location :- tampin(N9), kuala kangsar(PERAK), kodiang(KEDAH).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 5 months ago #21990 by freedom_blue
rasanya ada jual kot..bukan ke diorg pamer harga sekali 3k lebih..x apa ada masa nak gi tengok kat centre of excelence.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 5 months ago #21998 by moonwalker
Aku ada tanya kat FB Proton Motorsport, mereka kata hujung tahun baru release dengan harga yang muktamad. Hope so la ^_^

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 5 months ago #21999 by freedom_blue

moonwalker wrote: Aku ada tanya kat FB Proton Motorsport, mereka kata hujung tahun baru release dengan harga yang muktamad. Hope so la ^_^


Hope so to..esok i hantar kereta kat center of excellence utk check defect so boleh tengok.. :lol: :lol: :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 5 months ago #22012 by en_asruL
mmg xde show off keta nih kt proton kesas tu. nnt kalu sapa2 jumpa bodykit kt kedai luar bgtau noh. smart pulak tgk

PE1234~nombor bertuahnyaaa...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 1.737 seconds