Persona Elegance R3 Concept

More
6 years 11 months ago #22013 by freedom_blue
baru je balik dari center of excellence dan memang betul diorg x pamer kereta ni kat show room only neo R3 and saga R3 but jeng jeng jeng.. :laugh: :laugh: dapat juga aku tengok in their storage..memang cun gila..reason diorg x pamer sal rasanya belum finalize and x nak org tengok and buat tiruan..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #22033 by arfaie
Replied by arfaie on topic Persona Elegance R3 Concept
setakat kosmetik je kan? performance upgrade tak?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago - 6 years 11 months ago #22051 by freedom_blue
rasanya full kot sal keta lock so dapat tengok cosmetic je but i perasan exzoz dah berbeza :blink:
Last edit: 6 years 11 months ago by freedom_blue.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #22065 by Zaman
Replied by Zaman on topic Persona Elegance R3 Concept

freedom_blue wrote: baru je balik dari center of excellence dan memang betul diorg x pamer kereta ni kat show room only neo R3 and saga R3 but jeng jeng jeng.. :laugh: :laugh: dapat juga aku tengok in their storage..memang cun gila..reason diorg x pamer sal rasanya belum finalize and x nak org tengok and buat tiruan..



wahhh...bro.freedom_blue dh gi tgk yg real punyer ke...
Ooo x finalize lg tuk personaE r3 ni...xde amik gambo ke?curik2... :laugh:

klu nk upgrade performance mcm kt gmbr sblm ni boleh apply kt PE biasa ke?..
pepun,dpt bodykit pn jd la...hehe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #22081 by freedom_blue

Zaman wrote:

freedom_blue wrote: baru je balik dari center of excellence dan memang betul diorg x pamer kereta ni kat show room only neo R3 and saga R3 but jeng jeng jeng.. :laugh: :laugh: dapat juga aku tengok in their storage..memang cun gila..reason diorg x pamer sal rasanya belum finalize and x nak org tengok and buat tiruan..



wahhh...bro.freedom_blue dh gi tgk yg real punyer ke...
Ooo x finalize lg tuk personaE r3 ni...xde amik gambo ke?curik2... :laugh:

klu nk upgrade performance mcm kt gmbr sblm ni boleh apply kt PE biasa ke?..
pepun,dpt bodykit pn jd la...hehe


Gambar x ambik takut kena marah :( ...Dah tanya diorg and bodykitt Persona R3 boleh di purchase dari HQ akhir tahun ni bila semua dah finalize. Buat masa skrg neo,gen2 and saga fl bodykitt R3 dah open for sale.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago - 6 years 11 months ago #22093 by aisamuddin
pada pndapat sy la, lagi lawa kalau plat kat depan tu, position die buat ke bawah lagi.. supaya bumper tu nmpak luas, lebar, dan lebih sporty..
Attachments:
Last edit: 6 years 11 months ago by aisamuddin.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #22101 by freedom_blue
tukar yg kecik sikit 4 segi dah ok kot..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #22613 by ajak261
Replied by ajak261 on topic Persona Elegance R3 Concept
bro...mmg mantap la set ni, tp harga x tahan, adoiii...bila la dpat pakai....usaha tangga kejayaan. :cheer:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #22614 by ajak261
Replied by ajak261 on topic Persona Elegance R3 Concept
salam, mmg smart gila, agak2 da kuar lom yg custom nyer bro?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #22621 by freedom_blue
Pasang yg ori baru jadi kereta RARE!! :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 9 months ago #22640 by ajak261
Replied by ajak261 on topic Persona Elegance R3 Concept
bro freedom, mmg ingat nk pasang yg ori, tp diluar kemampuan...huhuhu, tp da kuar ke bro yg ori, waaa...kalau da kuar mesti gempak n gah bila nampak on the road....jeles bro...hahaahha

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 9 months ago #22645 by freedom_blue
rasanya belum lagi open for sale..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.285 seconds