kesan gam pada body luar

More
6 years 10 months ago #22576 by Sleyer
helo all,

aku nyer keta body ade kesan gam dari sticker time beli.. pastu kesan gam dari span kt side pintu.

cam ne aku nak tanggal kan kesan gam ni yer .. ade x mane2 kedai yg leh buat ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #22586 by freedom_blue
cuba pakai polish..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 9 months ago #22719 by wardi181
Replied by wardi181 on topic kesan gam pada body luar
pakai minyak masak jer, sapu kat kain atau spam, better kain..sapu2 smpai la dia akan abis..lama jugak nk ilang tu, sikit2,,tapi better sbb xde calar..aku dh buat, bagi ilang gam tu kt side pintu keta, ilang...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 9 months ago #22746 by raksasa
Replied by raksasa on topic kesan gam pada body luar
WD40

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #23475 by en_asruL
Replied by en_asruL on topic kesan gam pada body luar
senang tu, spray ja pewangi keta cam glade ke ambi pior ka kat kesan gam tu.pastu gosok pelan2 pakai kain yg lembab skit....

PE1234~nombor bertuahnyaaa...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 2 weeks ago #24400 by zaidee
Replied by zaidee on topic kesan gam pada body luar
petrol pon boleh..sikit je tau..jangan simbah pulak..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.165 seconds