convert lampu belakang dari yg biasa ke persona elegance

More
6 years 10 months ago #22616 by ajak261
salam...baru2 ni sy convert lampu belakang ke model elegance, lupa lak nak bagitau, model kereta sy model yg pertama sekali, so lampu belakang yg model gen-2, masalah sy ialah selepas sy selesai convert lampu tu, sy tgk keadaan lampu dgn body jd x rapat n dgn bumper pulak x sama...jd x cantik la dia. untuk pengetahuan geng2 semua, setakat ni, kereta sy belum pernah lg xcident belakang, so boleh tolong x apa yg perlu sy lakukan untuk nampak sama n rapat lampu tu dgn body( senang cita bila org tgk, org x tau la keta sy convert dr yg asal ke elegance)...

ada sp2 boleh bg pendapat? or yg pernah mengalami, boleh bgtau apa yg patut sy buat?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #22650 by Ridzs Wan

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 9 months ago #22661 by shahrulWWP
betul2, bawa mai gambar baru kita leh tgk. aku tgk kat forum mana tah dia convert cun aje, lgsung takde gap.siap ada cara2 camne nak convert lg. rasanya kat forum persona kot
The following user(s) said Thank You: ajak261

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 9 months ago #22671 by ajak261
ok bro shahrul, nanti sy sent pict mcm mana keadaan lampu tu, keta tgh touch up...da siap nanti sy terus ambik gambar then upload...harap2 masalh sy dpt diselesai kan...huhuhuh

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.190 seconds