Bodykit atau sport rim

More
8 years 10 months ago #8208 by SLeePiNG-PiSToN
smart kreta...aku plan nak masuk 17 jer..tp dgr org kata sangkut tu yg malas.sebab wife yg pakai PE ni..silap2 masuk 16 je...

kalau masuk R3 spring ok x? xnak keras nak comfort...

PE868 - Proton White


“Sesungguhnya Allah S.W.T tidak memandang kepada rupa paras dan harta benda kamu tetapi Allah hanya memandang kepada niat hati dan amalan-amalan kamu.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 10 months ago #8212 by nAkAtA_88
adjustble pon ada yg lmbut bro....

garson.junior@gmail.com
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 10 months ago #8213 by SLeePiNG-PiSToN
yer ker..x penah lg aku jumpa adjustable yg lembut..cuba rekomen skit...

PE868 - Proton White


“Sesungguhnya Allah S.W.T tidak memandang kepada rupa paras dan harta benda kamu tetapi Allah hanya memandang kepada niat hati dan amalan-amalan kamu.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 10 months ago #8215 by nAkAtA_88
ambik jname GAB ke.....
pastu HIGH LOW SOFT HARD.....
sbb die bleh adjust2.....

garson.junior@gmail.com
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 10 months ago #8216 by SLeePiNG-PiSToN
spring rate brapa bro? ko pakai gab skrg?

PE868 - Proton White


“Sesungguhnya Allah S.W.T tidak memandang kepada rupa paras dan harta benda kamu tetapi Allah hanya memandang kepada niat hati dan amalan-amalan kamu.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 10 months ago #8217 by nAkAtA_88
tak la.....
aku pkai pantec je.....
spring rate die kalo famlynye.....
dpan 6 blakang 4 kot.....

garson.junior@gmail.com
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 10 months ago #8218 by SLeePiNG-PiSToN
uish...nak sebut pun mcm dah garang da..hehehhe..
aku sebenarnya gatal2 nak mod kreta ni..
wife aku yg pakai kreta ni..kang kalau keras ke apa sian lak dia x selesa..
kreta aku memang keras lar..tu yg dia x selesa sgt nak naik..beli pesona ni pun sebab nak cari kreta family..

PE868 - Proton White


“Sesungguhnya Allah S.W.T tidak memandang kepada rupa paras dan harta benda kamu tetapi Allah hanya memandang kepada niat hati dan amalan-amalan kamu.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 10 months ago #8219 by azeotrope
try pro ride...
theproride.blogspot.com/

::: I has shift stick, Not afraid to use it!!! :::


Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 10 months ago #8238 by SLeePiNG-PiSToN
bro azeotrope pakai proride? tgk lam internet ni ramai kata proride ni comfort...pakai complete set ke?

PE868 - Proton White


“Sesungguhnya Allah S.W.T tidak memandang kepada rupa paras dan harta benda kamu tetapi Allah hanya memandang kepada niat hati dan amalan-amalan kamu.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 10 months ago #8248 by jackall
Replied by jackall on topic Re: Bodykit atau sport rim
selepas tengok kereta kau nakata.. terasa macam macam nak tukar.. tp rim anda sangat menarik perhatian.. aku pun kaler putih gakk ... masyuukkk gak pakai rim besar... persoklannya adalah... jeng jeng... adakah dgn menukar rim besau akan membatalkan sebarang warantty kereta dr proton nie? huhu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 10 months ago #8256 by SLeePiNG-PiSToN
haa..cakap mau layan standard nie....

PE868 - Proton White


“Sesungguhnya Allah S.W.T tidak memandang kepada rupa paras dan harta benda kamu tetapi Allah hanya memandang kepada niat hati dan amalan-amalan kamu.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 10 months ago #8281 by jackall
Replied by jackall on topic Re: Bodykit atau sport rim

SLeePiNG-PiSToN wrote: haa..cakap mau layan standard nie....


sebab dah tertengok kete nakata.. hehe.. tu belum tgok kereta brader lagi hehe.. tu pun kalau ada duik lebey laah haha.. dan dapat kelulusan bendahari umah ... kikiki.. :woohoo:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.299 seconds