Bodykit atau sport rim

More
8 years 10 months ago #8292 by SLeePiNG-PiSToN
kreta aku standard jer...

PE868 - Proton White


“Sesungguhnya Allah S.W.T tidak memandang kepada rupa paras dan harta benda kamu tetapi Allah hanya memandang kepada niat hati dan amalan-amalan kamu.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 10 months ago #8300 by azeotrope
x pkai lagi... tp dr member2 yg pkai(bkn PE) kate ok...
ade sape2 try tukar lowered spring R3?
diorg ckp warranty x void...

::: I has shift stick, Not afraid to use it!!! :::


Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 10 months ago #8347 by SLeePiNG-PiSToN
aku tgk review pun ok spring R3 nie...harga pun x mahal sgt...

PE868 - Proton White


“Sesungguhnya Allah S.W.T tidak memandang kepada rupa paras dan harta benda kamu tetapi Allah hanya memandang kepada niat hati dan amalan-amalan kamu.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 10 months ago #8369 by despajero

jackall wrote:

SLeePiNG-PiSToN wrote: haa..cakap mau layan standard nie....


sebab dah tertengok kete nakata.. hehe.. tu belum tgok kereta brader lagi hehe.. tu pun kalau ada duik lebey laah haha.. dan dapat kelulusan bendahari umah ... kikiki.. :woohoo:


Aku mmg nak mantain stendet jer....tp bgantung bila dah tgk keta geng PPEOC yg lain dahulu....kalu menarik hati br aku nak buat

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 10 months ago #8396 by mrsyuk_88
tkar spotrim dlu la...;) hehe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 9 months ago #9255 by Azlan_Amin
terima kasih kawan2. akhirnya tukar spotrim je utk raya ni

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #16141 by VortexElegance99
tukar sport rim le dulu....mcm kte, pakai baju seluar lawa2...skali selipar jepun da....hehe tuka kasut dulu ye.. :)

PE1336 Neo Elegance

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #23484 by msuhairi81
bro mana nak pasang bodykit original proton arrr....den area seremban...baru angkat b line semalam....tgk togel je takdak mcm h line....menyirap tgk yang hline punye...
tlong geng

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 months ago #23485 by msuhairi81
mana nak pasang bodykit original proton arrr ...bape harga geng..
baru angkat b line nak pasang mcm h line punye
are mana...aku area seremban

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #24068 by despajero
Bro aku xsure mane....tp ade member aku amik spoiler layang auto kat shah alam...katanya rega murah sket

Cer try ko tanya bodykit kat situ terus.....aku google td ade web dia disini ----> http://www.layangauto.com

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.187 seconds