Sport Light

More
8 years 1 month ago #17907 by fizee05
Replied by fizee05 on topic Sport Light

speedrider wrote: Masa aku survey harga barang, aku kena perli ngan geng2 mekanik situ.. Diaorang cakap, apasal tak beli H-Line terus dari dok beli sikit2 macam ni...

Aku cakap balik....

Hangpa nak sponsor aku bayar bulan-bulan ka?

Hahahhahahahaa


sempoi... :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #17914 by arfaie
Replied by arfaie on topic Sport Light
jawapan terbaek :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #17921 by personaEL
Replied by personaEL on topic Sport Light
hahaha btol2!! mmg jwpn terbaik!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago - 8 years 1 month ago #17924 by Ridzs Wan
Replied by Ridzs Wan on topic Sport Light
hahaha... :woohoo:
Last edit: 8 years 1 month ago by Ridzs Wan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 1 month ago #17937 by syukri786
Replied by syukri786 on topic Sport Light
jangan kan bayar bulan2.. mintak 10% deposit pun org konfom ble sengih je tu.. setepek bro bg kat dorg.. hahahah mmng lucu..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 5 days ago #18439 by farid lo
Replied by farid lo on topic Sport Light
salam....salam 1 Malaysia. Salam Melaka Maju 2010.

sy ingin bertanya..berapa RM 1 unit fog lamp ...??sbb yg sedia ada pecah..terkena batu kot.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 days ago #18537 by epul7073
Replied by epul7073 on topic Sport Light
1 fog lamp dalam rm 120 kt sc.kalo rajin try cari kat mudah rasanya ada lg murh kt. B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #19491 by Auskywalker
Replied by Auskywalker on topic Sport Light
setelah puas membaca..

aks still xpaham2...


untuk B-line, nk pasang foglamp

kene ada lampu n suiz....

plug n play (da siap wiring)

or

kene wat wiring bru???



tp, ak tgk kt bumber dpn, kt bhgian foglamp tu mcm ade soket jer

rasa2 soket foglamp la kot...??

btoi???

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #19501 by arfaie
Replied by arfaie on topic Sport Light
tepat...soket foglight. cuma kena beli suis centre console utk m/h line, pastu swap je..bab foglight tu, boleh la beli di proton kalau nk dapat kaki dan soket y sepadan ngan wiring pada keta

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #19509 by Auskywalker
Replied by Auskywalker on topic Sport Light

arfaie wrote: tepat...soket foglight. cuma kena beli suis centre console utk m/h line, pastu swap je..bab foglight tu, boleh la beli di proton kalau nk dapat kaki dan soket y sepadan ngan wiring pada keta


tq bro...

mula2 mmg rasa mcm tu gak...

cuma tanye utk lebih kepastian...

mcm mner nk dpt2 kn brg tersebut???

aritu 1st servis kt SC serdang raya, dier mcm mls nk layan jer bler tnyer....


ade sape2 boleh bntu??

kacau waranty x nnti???

tunjuk ajar ku sifu... hehehe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #19513 by syluqman
Replied by syluqman on topic Sport Light
Mmg terbaik la bro...!! Bru ad akal..

Luqman al-Yahya

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 10 months ago #19519 by arfaie
Replied by arfaie on topic Sport Light
barang tu leh order dari SC, ataupun beli je kat mana2 proton shoppe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.739 seconds