PERIHAL KEAHLIAN...

More
5 years 7 months ago #16055 by hakiem4468
hakiem4468 created the topic: PERIHAL KEAHLIAN...
Nak tanya... otai2 suma.
Keahlian ni dalam ppeoc ni hanya kepada pemilik persona elegance original SAHAJA ke atau persona bukan dari spesis elegance pun boleh jadi ahli rasmi ppeoc? Dulu masa aku pakai wira a/b dulu aku nk join wise club dorang leh terima aku sbg ahli tak rasmi jer pasal keta aku convert ke wira SE. bukan yg ori. So, aku tk bole la jadik ahli rasmi.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 7 months ago - 5 years 7 months ago #16096 by irrahady
irrahady replied the topic: Re: PERIHAL KEAHLIAN...
boleh je bro..mmg ade pun member2 yg dah jadi ahli pakai persona lama..utk pendaftaran sila ke tab MEMBERSHIP

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Last Edit: 5 years 7 months ago by irrahady.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 7 months ago #16136 by hakiem4468
hakiem4468 replied the topic: Re: PERIHAL KEAHLIAN...
Thanks bro... dh register pun PE1105, So, stiker ni area putrajaya/puchong, sapa ada? Aku punya kereta ni kosong jer tanpa stiker... kalo sesapa ada aku leh COD jer.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 7 months ago #16197 by irrahady
irrahady replied the topic: Re: PERIHAL KEAHLIAN...
stiker biasa order melalui FB Group Central..tp boleh jugak call fiq..012-2936405

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 7 months ago #16253 by nav_vj
nav_vj replied the topic: Re: PERIHAL KEAHLIAN...
Wira Se Club....Hmm macam kenal je

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 7 months ago #16398 by Seyha
Seyha replied the topic: Re: PERIHAL KEAHLIAN...

hakiem4468 wrote: Nak tanya... otai2 suma.
Keahlian ni dalam ppeoc ni hanya kepada pemilik persona elegance original SAHAJA ke atau persona bukan dari spesis elegance pun boleh jadi ahli rasmi ppeoc? Dulu masa aku pakai wira a/b dulu aku nk join wise club dorang leh terima aku sbg ahli tak rasmi jer pasal keta aku convert ke wira SE. bukan yg ori. So, aku tk bole la jadik ahli rasmi.


owhhhh.. citer bab wira, teringat pula abg kandung saya salah seOrang WISE COMMUNITY~ heheheheeee

Salam Perkenalan dari saya~ :woohoo:

Seyha ppeoc
PE860 - Cyberjaya

MeeOoOwWwWw~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 7 months ago #16410 by hakiem4468
hakiem4468 replied the topic: Re: PERIHAL KEAHLIAN...
ow..ye ke... lama dah tak join wise club tu... bukan ahli rasmi pun.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 7 months ago #16427 by nav_vj
nav_vj replied the topic: Re: PERIHAL KEAHLIAN...
Seyha : Siapa abang you ye? i was former Wise Community Member gak

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.196 seconds