Geng Region N9

More
6 years 5 months ago #7648 by jackall
jackall replied the topic: Re: Geng Region N9
wah despajero... hahah.. adoiyaii.. kite kena buka sub cawangan kecil nie.. hahah..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #7650 by despajero
despajero replied the topic: Re: Geng Region N9
hehehe....xdapek den nak nolong der....cawangan aper tu?....ngamuk kang Wife No.1...hehehe

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #7651 by jackall
jackall replied the topic: Re: Geng Region N9
PE group kecil utk sapoort group besar la.. tu pun atas kelulusan tuan tanah.. haha..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #7654 by SLeePiNG-PiSToN
SLeePiNG-PiSToN replied the topic: Re: Geng Region N9
X payah byk2 sub group geng..yg ponting sepakat..

PE868 - Proton White


“Sesungguhnya Allah S.W.T tidak memandang kepada rupa paras dan harta benda kamu tetapi Allah hanya memandang kepada niat hati dan amalan-amalan kamu.”
The following user(s) said Thank You: irrahady

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #7722 by irrahady
irrahady replied the topic: Re: Geng Region N9
betul tu sleeping piston..
utk makluman N9 jugak kita ada lantik sorg SL (State Leader) utk xtvt2 di sekitar N9. boleh lah kontek dia tuk ape2 perkembangan 012-3968776-badrul

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #7782 by jackall
jackall replied the topic: Re: Geng Region N9

irrahady wrote: betul tu sleeping piston..
utk makluman N9 jugak kita ada lantik sorg SL (State Leader) utk xtvt2 di sekitar N9. boleh lah kontek dia tuk ape2 perkembangan 012-3968776-badrul


SLeePiNG-PiSToN ---> yo botol (betul laa.. bkn botol kicap tu tau..), botol, sepakek, membawo berkat... hahah..

irrahady ---> Ok. noted. tenkiu for the info.. baru balik seremban semalam... len kali balik seremban, leh roger SL en badrul utk lepak lepak dan minum minum di seremban.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #7790 by Seyha
Seyha replied the topic: Re: Geng Region N9
Salam... ohoooo hoii... eden anak nOgOri sOmbilan.. Lahir kek sepital bOsa sOghOmban hehee.... salam perkenalan dr saya dan hubby eyjat...... naaaaaak jOiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn~

Seyha ppeoc
PE860 - Cyberjaya

MeeOoOwWwWw~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #7817 by despajero
despajero replied the topic: Re: Geng Region N9
jackall --> aku setuju dgn SLeePiNG-PiSToN tu....mana tau bila masa ade Event Central kita leh jumpo samo2.

Seyha --> humanggg aii....kek sini pun eden jumpo ekau gak.....welcam lah....eden pun masih br gak....adoyaiii!!

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #7832 by jackall
jackall replied the topic: Re: Geng Region N9
hadoiyai..... ramai yo dak noghori yang dok klompo nie.. hahaha..

tak kesah la.. harap dapat jumpa korang semua nanti.. at least kalau aku balik seremban, ada gak kengkawan nak ajak minum dan lepak sesama...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #7843 by irrahady
irrahady replied the topic: Re: Geng Region N9
bagus tu..tak yah lah nk bukak cawangan kecik2 lagi. biar kawasan tu besar2 dapat kumpul ramai kawan2, dapat usha banyak kereta hehe..rasa2 tu pun salah satu sbb kita join kelab

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #7845 by jackall
jackall replied the topic: Re: Geng Region N9
ok noted.... ermm.. so kat mana yer nak tgok hupdate tempat TTS PE nie yer.. mana tau, kalau lapang lapang dan tak letih, leh jer singgah.. minggu ni dimana yer korang lepak...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 5 months ago - 6 years 5 months ago #7848 by despajero
despajero replied the topic: Re: Geng Region N9

irrahady wrote: bagus tu..tak yah lah nk bukak cawangan kecik2 lagi. biar kawasan tu besar2 dapat kumpul ramai kawan2, dapat usha banyak kereta hehe..rasa2 tu pun salah satu sbb kita join kelab


gua stuju bro...terbaek....leh cuci mate byk sket....opss sorry...cuci mata tgk persona lain jerr....aww jgn salah faham tau....

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.
Last Edit: 6 years 5 months ago by despajero.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 2.572 seconds