Mencari Rumah area KL, Pantai Dalam, Serdang, Cheras Untuk Disewa

More
6 years 11 months ago #10949 by mn.afie
Salam kawan2,

Saya sedang mencari rumah sewa yang ok la di area KL, preferably kat area yg sy mention kat atas..kalau boleh nak cari rumah 2 tingkat, 4 bilik yg berpijak di atas tanah serta ade space utk parking kereta..sy dah pn penat berada di awan ni..bajet < rm1k/month..nak masuk by October 2011.

Kalau sape2 ade ataupn tau rumah yg nak disewakan, silalah roger sy di nombor 0192622244(afif) atau kawan sy 0193790633(adib). Sewa tu boleh runding lagi..

Terima kasih.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 8 months ago #16150 by rahim.nazhir
dapat ker bro... rumah macam tue... ngan harga sewa macam tue... kalo ada halo2..eh

U cant go home safe if you not working safely

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.169 seconds