Suasana Berbuka Puasa di REDWOK Bangi

More
6 years 10 months ago - 6 years 10 months ago #12038 by mn.afie

Seyha wrote:

mn.afie wrote: row ke-2 paling kanan dalam gambar kete tu pakai bodykit pe ye? kete sape tu?uhuu


yg mane satu yerk??? gambar row ke 2 no 1 tu ke? yg spOt rim putih eh?


ahaa...aku nk taw owner 2 kete dalam pic ni
Last edit: 6 years 10 months ago by mn.afie.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #12047 by Seyha

mn.afie wrote:

Seyha wrote:

mn.afie wrote: row ke-2 paling kanan dalam gambar kete tu pakai bodykit pe ye? kete sape tu?uhuu


yg mane satu yerk??? gambar row ke 2 no 1 tu ke? yg spOt rim putih eh?


ahaa...aku nk taw owner 2 kete dalam pic ni


x silap seyha la eh.. itu kereta haider.. dLm FB nama dia muhammad Haider.... x silap la.. nti dOuble kOmpOm ngn irra~

Seyha ppeoc
PE860 - Cyberjaya

MeeOoOwWwWw~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #12049 by mn.afie

Seyha wrote:

mn.afie wrote:

Seyha wrote:

mn.afie wrote: row ke-2 paling kanan dalam gambar kete tu pakai bodykit pe ye? kete sape tu?uhuu


yg mane satu yerk??? gambar row ke 2 no 1 tu ke? yg spOt rim putih eh?


ahaa...aku nk taw owner 2 kete dalam pic ni


x silap seyha la eh.. itu kereta haider.. dLm FB nama dia muhammad Haider.... x silap la.. nti dOuble kOmpOm ngn irra~


ahahaha...thanks seyha :cheer:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #12053 by Seyha

mn.afie wrote:

Seyha wrote:

mn.afie wrote:

Seyha wrote:

mn.afie wrote: row ke-2 paling kanan dalam gambar kete tu pakai bodykit pe ye? kete sape tu?uhuu


yg mane satu yerk??? gambar row ke 2 no 1 tu ke? yg spOt rim putih eh?


ahaa...aku nk taw owner 2 kete dalam pic ni


x silap seyha la eh.. itu kereta haider.. dLm FB nama dia muhammad Haider.... x silap la.. nti dOuble kOmpOm ngn irra~


ahahaha...thanks seyha :cheer:


Silap.. dlm Fb nama dia Mohamad Haider... welcOme

Seyha ppeoc
PE860 - Cyberjaya

MeeOoOwWwWw~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #12134 by irrahady
seyha..tq uplod gambar. mmg ko xde keje kan hahhaa

nakata..sorry xjemput ko hahaa. terlupe. xtvt ni pun unofficial saje nk lepak mkn sama2

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #12157 by despajero

nAkAtA_88 wrote: Mmm.....korang tak ajk aku pon....
Hukhuk :( ......


jgn cedeyyy ok.....lepas ni kalu aku ajak....ko mesti dtg tau....kita jdkan ko VIP nak....kasi bentang karpet merah...amacam!

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #12163 by Seyha

irrahady wrote: seyha..tq uplod gambar. mmg ko xde keje kan hahhaa

nakata..sorry xjemput ko hahaa. terlupe. xtvt ni pun unofficial saje nk lepak mkn sama2


hahahaaaaaammpehhh kO irra..... aku suka bab2 upLOad gambau nie... suke2 kata haku xde keje.. mmg x de keje pUng hahahaaaaaa~ :evil:

Seyha ppeoc
PE860 - Cyberjaya

MeeOoOwWwWw~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #12165 by Seyha

despajero wrote:

nAkAtA_88 wrote: Mmm.....korang tak ajk aku pon....
Hukhuk :( ......


jgn cedeyyy ok.....lepas ni kalu aku ajak....ko mesti dtg tau....kita jdkan ko VIP nak....kasi bentang karpet merah...amacam!


Tapi kalau da siap karpet merah still x dtg, mmg siap la nanti !! hahahaaaa :whistle:

Seyha ppeoc
PE860 - Cyberjaya

MeeOoOwWwWw~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.310 seconds