LUAHAN PERASAAN !!!

More
6 years 8 months ago #12755 by Seyha
LUAHAN PERASAAN !!! was created by Seyha
Salam... mOh ler meluahkan perasaan ape saje kt sini..... ade perkara menyakitkan, sedih, bengang, sakit hati dan sebagainya kita share kt sini...

*aku yg sebenarnya tgh emO hahaha~ :woohoo:

Seyha ppeoc
PE860 - Cyberjaya

MeeOoOwWwWw~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 8 months ago #12767 by nAkAtA_88
Replied by nAkAtA_88 on topic LUAHAN PERASAAN !!!

Seyha wrote: Salam... mOh ler meluahkan perasaan ape saje kt sini..... ade perkara menyakitkan, sedih, bengang, sakit hati dan sebagainya kita share kt sini...

*aku yg sebenarnya tgh emO hahaha~ :woohoo:


Ko tgah EMO psal pe nie sis????
hehehe....

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 8 months ago #12805 by Seyha
Replied by Seyha on topic LUAHAN PERASAAN !!!

nAkAtA_88 wrote:

Seyha wrote: Salam... mOh ler meluahkan perasaan ape saje kt sini..... ade perkara menyakitkan, sedih, bengang, sakit hati dan sebagainya kita share kt sini...

*aku yg sebenarnya tgh emO hahaha~ :woohoo:


Ko tgah EMO psal pe nie sis????
hehehe....


HoH... cantek sgt La kO tny.. brO, aku ngah bengkek ngn satu minah nie.... cehhh... luahan nie.. Nama je kawan dr skOLah sampai skang, tp muLOt, mcm hampeh... aku saba je kan...sib baik dia xde dlm PPEOC nie.. kaLO adO,x dapek nk Luah2 nie,... Dulu time nk tunang minx aku dtg, katanya kawan2 xde yg dpt dtg... pastu dia ade buat makan2 la.. dia ajak aku... dah la mlm ni..time hari keje... aku kata la xdpt dtg.... pastu dia leh tembak aku cmni
"ha...ni lah masalahnya org dah kawin, payah nk ajak ape2" perhhhhh !! mood aku tgh x bape betol kan... sO hangin la... dah la digelar kawan baik, tp ckp cmnie...

aku pOn x tahu knape rase bengang giler... aku bukan sengaja x dtg, tp x dpt dtg sbb ade hal kt umah mertua kan..aku pOn tembak dia cakap "nanti la kO dah kawin..baru tahu"... dia pOn dgn slamber jawab "mak mertua aku dekat..lain lah kO tu, mertua jauh dgn umh mak kO".. mak aiiiiiiihhhhh~ mmg bengang giler... mcm ni ke member skolah susah senang dia aku ade... bukan nk ngungkit nie.. luahan hati !! hahahahaaa~ :evil:

*maaf moderator .. kt sini tempat nk luah perasaan...... hehehehheheee~ :evil:

Seyha ppeoc
PE860 - Cyberjaya

MeeOoOwWwWw~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 8 months ago - 6 years 8 months ago #12819 by despajero
Replied by despajero on topic LUAHAN PERASAAN !!!
sabor la sis...pd pendapat abd des la....minah ni masih bebudak lg...pkran xmatang lg....kalu sis ade pikiran yg sama mcm ni...maafkan lah dia...ini lg mulia...biau kan dia...nanti di dah kawin baru ler dia tau!

bila dah kawin ni....lg baik/best pk psl masa depan...teruskan cabaran hidup...leh mematangkan lg diri...mesti pasni ni dah maleh nak layan perkara2 mcm ni :cheer:

Yg best kalu suami isteri dah leh satu kepala...lg syok...mesti lg hepi nyer...jgn emo lah yea dik...xbgus utk kesihatan hehehe....cheer-up sis!....don't worry...be happy!

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.
Last edit: 6 years 8 months ago by despajero.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 8 months ago #12825 by Seyha
Replied by Seyha on topic LUAHAN PERASAAN !!!
Ye... Terima kasih abang.. bibir terukir senyuman bace text abg.. trase tenang dan mula berfikir kawan ni kadang2 x semua yg memahami.. cukup la ade suami yg sangat memahami.. biar lah ape orang nak kata, hanya ALLAH maha mengetahui..

Dia pon dah nak kawin tu... thun depan.. time tu baru dia tahu erti hidup berdua dan berkeluarga besar...
cuma terkilan sikit je bang, sbb kawan yg mmg rapat kan... sO x apalah.. dia tgh syok alam pertunangan tuh...
ayat dia mmg xde rase hormat pada kawan2 yg dah kawin...

Tak ada apelah, sekadar luahan sajer... di pendam pon x guna... sO saje2 taip kt sini .. adik percaya, kawan2 kt sini boleh buat adik tertawa dgn text gurau senda sakat menyakat.....

Alhamdulillah, ade kawan2 yg lebih jauh dah penah lalui hidup nie kan.. boleh la berkongsi dan nasihat serta beri tunjuk ajar selain dr kereta, ajaran pemikiran yg matang juga boleh membantu kawan2 yg tertekan atau mengalami masalah....

Kita pon dah mcm keluarga kt dlm nie kan.. semoga ikatan saudara kita dlm PPEOC nie kekal dan menjadi perhubungan yg ikhlas serta akan bantu membantu antara satu sama lain...

perghhhh.... mengarang pulak den hehehehe ~ :P

Seyha ppeoc
PE860 - Cyberjaya

MeeOoOwWwWw~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 8 months ago #12856 by nAkAtA_88
Replied by nAkAtA_88 on topic LUAHAN PERASAAN !!!

Seyha wrote: Ye... Terima kasih abang.. bibir terukir senyuman bace text abg.. trase tenang dan mula berfikir kawan ni kadang2 x semua yg memahami.. cukup la ade suami yg sangat memahami.. biar lah ape orang nak kata, hanya ALLAH maha mengetahui..

Dia pon dah nak kawin tu... thun depan.. time tu baru dia tahu erti hidup berdua dan berkeluarga besar...
cuma terkilan sikit je bang, sbb kawan yg mmg rapat kan... sO x apalah.. dia tgh syok alam pertunangan tuh...
ayat dia mmg xde rase hormat pada kawan2 yg dah kawin...

Tak ada apelah, sekadar luahan sajer... di pendam pon x guna... sO saje2 taip kt sini .. adik percaya, kawan2 kt sini boleh buat adik tertawa dgn text gurau senda sakat menyakat.....

Alhamdulillah, ade kawan2 yg lebih jauh dah penah lalui hidup nie kan.. boleh la berkongsi dan nasihat serta beri tunjuk ajar selain dr kereta, ajaran pemikiran yg matang juga boleh membantu kawan2 yg tertekan atau mengalami masalah....

Kita pon dah mcm keluarga kt dlm nie kan.. semoga ikatan saudara kita dlm PPEOC nie kekal dan menjadi perhubungan yg ikhlas serta akan bantu membantu antara satu sama lain...

perghhhh.... mengarang pulak den hehehehe ~ :P


Nie bkan mngarang lg dah nie.....
nie dah mcam syarahan USTAZAH SEYHA.....

*Haaaaaaa................sem....puuuttt.........
heheehe......

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 8 months ago #12923 by Seyha
Replied by Seyha on topic LUAHAN PERASAAN !!!
Cehhhhhhh ... En. NAKATA..... ceramah kO kabarkan yer heheheee........
adOiii........ apepOn x leh la kO neh !! jOm kita mulakan bahan membahan hahahaa~ abg des nk kene tuh... dia x de haritu.. jOm cari gelaran utk dia pulakkkkk dgn irra hady hahah~ :lol:

Seyha ppeoc
PE860 - Cyberjaya

MeeOoOwWwWw~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 8 months ago #12924 by apple_mintz
Replied by apple_mintz on topic LUAHAN PERASAAN !!!

Seyha wrote:

nAkAtA_88 wrote:

Seyha wrote: Salam... mOh ler meluahkan perasaan ape saje kt sini..... ade perkara menyakitkan, sedih, bengang, sakit hati dan sebagainya kita share kt sini...

*aku yg sebenarnya tgh emO hahaha~ :woohoo:


Ko tgah EMO psal pe nie sis????
hehehe....


HoH... cantek sgt La kO tny.. brO, aku ngah bengkek ngn satu minah nie.... cehhh... luahan nie.. Nama je kawan dr skOLah sampai skang, tp muLOt, mcm hampeh... aku saba je kan...sib baik dia xde dlm PPEOC nie.. kaLO adO,x dapek nk Luah2 nie,... Dulu time nk tunang minx aku dtg, katanya kawan2 xde yg dpt dtg... pastu dia ade buat makan2 la.. dia ajak aku... dah la mlm ni..time hari keje... aku kata la xdpt dtg.... pastu dia leh tembak aku cmni
"ha...ni lah masalahnya org dah kawin, payah nk ajak ape2" perhhhhh !! mood aku tgh x bape betol kan... sO hangin la... dah la digelar kawan baik, tp ckp cmnie...

aku pOn x tahu knape rase bengang giler... aku bukan sengaja x dtg, tp x dpt dtg sbb ade hal kt umah mertua kan..aku pOn tembak dia cakap "nanti la kO dah kawin..baru tahu"... dia pOn dgn slamber jawab "mak mertua aku dekat..lain lah kO tu, mertua jauh dgn umh mak kO".. mak aiiiiiiihhhhh~ mmg bengang giler... mcm ni ke member skolah susah senang dia aku ade... bukan nk ngungkit nie.. luahan hati !! hahahahaaa~ :evil:

*maaf moderator .. kt sini tempat nk luah perasaan...... hehehehheheee~ :evil:


pk positif je dik..dua2 tgh EMO xbtol...tu yg jd cenggitu..sabo bebanyak ye..msg2 ade komitmen..jd kna faham la...

::::memyself::::
::::LoVe HoKoRi:::
::::PE991::::

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 8 months ago #12926 by nAkAtA_88
Replied by nAkAtA_88 on topic LUAHAN PERASAAN !!!

Seyha wrote: Cehhhhhhh ... En. NAKATA..... ceramah kO kabarkan yer heheheee........
adOiii........ apepOn x leh la kO neh !! jOm kita mulakan bahan membahan hahahaa~ abg des nk kene tuh... dia x de haritu.. jOm cari gelaran utk dia pulakkkkk dgn irra hady hahah~ :lol:


Aku nak bg gelran kat abg DES ape yerk?????
Haaa......PADAYAPPA.....
hahahaha.....

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 8 months ago #12933 by mn.afie
Replied by mn.afie on topic LUAHAN PERASAAN !!!

despajero wrote: sabor la sis...pd pendapat abd des la....minah ni masih bebudak lg...pkran xmatang lg....kalu sis ade pikiran yg sama mcm ni...maafkan lah dia...ini lg mulia...biau kan dia...nanti di dah kawin baru ler dia tau!

bila dah kawin ni....lg baik/best pk psl masa depan...teruskan cabaran hidup...leh mematangkan lg diri...mesti pasni ni dah maleh nak layan perkara2 mcm ni :cheer:

Yg best kalu suami isteri dah leh satu kepala...lg syok...mesti lg hepi nyer...jgn emo lah yea dik...xbgus utk kesihatan hehehe....cheer-up sis!....don't worry...be happy!


wah..lepas nih kene tukar title thread ni kepada "Sudut Kaunseling Bersama Abg Des" :)
The following user(s) said Thank You: Seyha

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 8 months ago #12946 by Seyha
Replied by Seyha on topic LUAHAN PERASAAN !!!

mn.afie wrote:

despajero wrote: sabor la sis...pd pendapat abd des la....minah ni masih bebudak lg...pkran xmatang lg....kalu sis ade pikiran yg sama mcm ni...maafkan lah dia...ini lg mulia...biau kan dia...nanti di dah kawin baru ler dia tau!

bila dah kawin ni....lg baik/best pk psl masa depan...teruskan cabaran hidup...leh mematangkan lg diri...mesti pasni ni dah maleh nak layan perkara2 mcm ni :cheer:

Yg best kalu suami isteri dah leh satu kepala...lg syok...mesti lg hepi nyer...jgn emo lah yea dik...xbgus utk kesihatan hehehe....cheer-up sis!....don't worry...be happy!


wah..lepas nih kene tukar title thread ni kepada "Sudut Kaunseling Bersama Abg Des" :)


Betol2.. kene bukak tu.. boleh kita same2 nasihat rakan2 yang ade masalah ataupOn tgh buntu... hahahaha

* NAKATA, susah sangat nak panggil tu weh.. cari nama lain.. cepattt !!!!! :evil:

Seyha ppeoc
PE860 - Cyberjaya

MeeOoOwWwWw~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 8 months ago #12957 by nAkAtA_88
Replied by nAkAtA_88 on topic LUAHAN PERASAAN !!!

Seyha wrote:

mn.afie wrote:

despajero wrote: sabor la sis...pd pendapat abd des la....minah ni masih bebudak lg...pkran xmatang lg....kalu sis ade pikiran yg sama mcm ni...maafkan lah dia...ini lg mulia...biau kan dia...nanti di dah kawin baru ler dia tau!

bila dah kawin ni....lg baik/best pk psl masa depan...teruskan cabaran hidup...leh mematangkan lg diri...mesti pasni ni dah maleh nak layan perkara2 mcm ni :cheer:

Yg best kalu suami isteri dah leh satu kepala...lg syok...mesti lg hepi nyer...jgn emo lah yea dik...xbgus utk kesihatan hehehe....cheer-up sis!....don't worry...be happy!


wah..lepas nih kene tukar title thread ni kepada "Sudut Kaunseling Bersama Abg Des" :)


Betol2.. kene bukak tu.. boleh kita same2 nasihat rakan2 yang ade masalah ataupOn tgh buntu... hahahaha

* NAKATA, susah sangat nak panggil tu weh.. cari nama lain.. cepattt !!!!! :evil:


Hahhaha.....motif bhan die sbb pe????
bru aku bleh cri nme glaran die....
hehehe.....
ABANG DESS......HUHUHUHU.....

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.584 seconds