nk buat kereta mcm ni...

More
7 years 1 month ago - 7 years 1 month ago #15122 by rk85
Replied by rk85 on topic nk buat kereta mcm ni...

Seyha wrote: hehehee...dah tu x tahu nk cakap ape.. masOk kan text tp x tahu nk taip ape hekhek... alaaa... ceguuuu pOn shameeee~ hakhakhak... :evil:

hehe..biasa la seyha..nk hidup,kena la pndai cover.. :silly:

jackall wrote: ada lagi ke sample kete vvip utk buat pedoman.. heheh..

xde la pulak..lom cari..ko la try cari lak jack..hehe :blush:
Last edit: 7 years 1 month ago by rk85.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 month ago #15262 by Seyha
Replied by Seyha on topic nk buat kereta mcm ni...
rindu nyer nak berforum~

Seyha ppeoc
PE860 - Cyberjaya

MeeOoOwWwWw~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 month ago #15263 by limiey
Replied by limiey on topic nk buat kereta mcm ni...

Seyha wrote: rindu nyer nak berforum~

PE kabau lame xmuncul.. cari sepot rim baru ke?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 weeks ago #15299 by rk85
Replied by rk85 on topic nk buat kereta mcm ni...

limiey wrote: PE kabau lame xmuncul.. cari sepot rim baru ke?

wah..da pakai kasut baru ker??
nk togk... :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 weeks ago #15484 by Seyha
Replied by Seyha on topic nk buat kereta mcm ni...

limiey wrote:

Seyha wrote: rindu nyer nak berforum~

PE kabau lame xmuncul.. cari sepot rim baru ke?


beLom laaa.. kaLO da pakai dah up daaa~ :evil:

Seyha ppeoc
PE860 - Cyberjaya

MeeOoOwWwWw~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 weeks ago #15644 by jackall
Replied by jackall on topic nk buat kereta mcm ni...
huhuhu takda sepot rim yg best ker? dan yang murahhhhh ahahahahha...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 weeks ago #15681 by Adzizan9
Replied by Adzizan9 on topic nk buat kereta mcm ni...

jackall wrote: huhuhu takda sepot rim yg best ker? dan yang murahhhhh ahahahahha...


aku pun nak gak bro.. kalo ader share2 la :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 weeks ago #15699 by Seyha
Replied by Seyha on topic nk buat kereta mcm ni...
NAKATA hackers bab2 spOtrim nie.. kene tanye Encik NAKATA heheee~ :woohoo:

Seyha ppeoc
PE860 - Cyberjaya

MeeOoOwWwWw~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.272 seconds