AZAM 2012

More
6 years 2 months ago - 6 years 2 months ago #17393 by WR10
WR10 replied the topic: Re: AZAM 2012
1. Azam utk PE: sentiasa maintain supaya kepala tak sakit ;)
2. Azam utk PPEOC: Nak join tt sbb aku budak baru :P
3. Setuju dgn en. asrol. Kita wat lawatan ke Kilang Proton.. Tujuan? supaya dapat show off keta otai2 PPEOC and nanti depa dapat idea utk keluaran keta akan datang.. :laugh:

PE1486-Johor-Terengganu
Last Edit: 6 years 2 months ago by WR10.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 1 week ago - 6 years 1 week ago #18323 by despajero
despajero replied the topic: Re: AZAM 2012
Wahhhh!!....dah ramai yang letak azam.....

1. Apa azam baru anda untuk PE anda,
Nak jaga kesihatan PE supaya tahan lama untuk berbakti padaku dan familyku. Nak gak make-up dia cantik2...pakai kasut cantik....tp ikut priorti semasa dulu...maklumlah dah berfamily...asalkan dia sihat dah lah...hehehe

2. Apa azam baru anda untuk PPEOC, atau
Supaya dapat luangkan masa untuk join TT or Event...supaya leh jumpa kawan lama dan kawan baru

3. Apa azam yang anda mahu dari PPEOC
Mintak otai2 PPEOC rajin lah singgah kat Forum jugak....tinjau2 kabar kat forum gak....sebab forum adalah lebih formal dan berstruktur....serta mudah memantau masalah geng2 PPEOC serta nak follow-up semula ape2 perkara yang berlaku....kat fesbuk tu sesuai Chat&Spam dan santai2 jerk kot...harap dapat beri tumpuan lebih sikit kat forum ni agar kekurangan di sini dapat ditambah....agar geng2 PPEOC pula dapat banyak panduan yang banyak dan berguna....sekiranya ramai Comittee PPEOC rajin 'turun padang' di sini maka perutusan rasmi/formal(polisi jika ade) yang sahih dapat terus disampaikan secara turus serta dan ianya dipantau serta boleh diubah semula ikut keadaan semasa...harap dpt perhatian memandangkan PPEOC akan jadi Kelab yang OFFICIAL!

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.
Last Edit: 6 years 1 week ago by despajero.
The following user(s) said Thank You: irrahady

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.412 seconds