air bags...nk tya skt!

More
6 years 4 months ago #17780 by Ridzs Wan
Salam bro2 n otai2...aku pakai pe b-line.so, xde la air bag ni...soalan aku,ada ke kmgkinan air bag ni leh psg kt b-line.klo blh agk2 brp rege nya.yelah kdg2 tpkr jgk safety tmbh2 ada ank n org rmh.msa nk bli pe dlu pkr jgk, tp poket plak x bg support..tlg comment kawan2!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #17824 by khibrahi
Replied by khibrahi on topic air bags...nk tya skt!
Rasa yer byk keje ye. Tambah airbg, sensor, ecu update. Rs x berbaloi la kalu nak wat sendiri.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #17834 by Ridzs Wan
Replied by Ridzs Wan on topic air bags...nk tya skt!
mmg xde org buat la klo cmtukan..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #17840 by limiey
Replied by limiey on topic air bags...nk tya skt!
kalo nak buat, ada jer yg sanggop sediakan ongkos jer broo.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #17861 by Ridzs Wan
Replied by Ridzs Wan on topic air bags...nk tya skt!
ada ke sape2 pnh buat..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #17884 by khibrahi
Replied by khibrahi on topic air bags...nk tya skt!
Aku rasa mau mencecah Rm600 keatas kot untuk siap semua. Itu termasuk stering baru yg ade airbag. Xtau la mcm mn nak test kemudian samada airbag 2 betul pasang dan boleh deploy jika accident.
Rasa ye memang x berbaloi pasang sendri. Baik beli version yg memang dah siap ade.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #17890 by Ridzs Wan
Replied by Ridzs Wan on topic air bags...nk tya skt!

khibrahi wrote: Aku rasa mau mencecah Rm600 keatas kot untuk siap semua. Itu termasuk stering baru yg ade airbag. Xtau la mcm mn nak test kemudian samada airbag 2 betul pasang dan boleh deploy jika accident.
Rasa ye memang x berbaloi pasang sendri. Baik beli version yg memang dah siap ade.


rm600 ke rm6k...nmpk mmg mcm x bbaloi je.xpela,aku sj nk tau.tks bebyk bro khibrahi!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 4 weeks ago #20347 by silverian
Replied by silverian on topic air bags...nk tya skt!

Ridzs Wan wrote:

khibrahi wrote: Aku rasa mau mencecah Rm600 keatas kot untuk siap semua. Itu termasuk stering baru yg ade airbag. Xtau la mcm mn nak test kemudian samada airbag 2 betul pasang dan boleh deploy jika accident.
Rasa ye memang x berbaloi pasang sendri. Baik beli version yg memang dah siap ade.


rm600 ke rm6k...nmpk mmg mcm x bbaloi je.xpela,aku sj nk tau.tks bebyk bro khibrahi!


konfem 1k keatas....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.453 seconds