AKU ADA TAPI...

More
5 years 4 months ago #19565 by irrahady
irrahady created the topic: AKU ADA TAPI...
Salam semua...

Aku tengok agak lembab skit forum ni sekarang. mane hilangnye penghuni2 kat sini..jadi aku bukak topik ni utk kita maklumkan pada kawan bahawa kita sentiasa ada bersama cuma masa dan urusan lain memisahkan kita hehehe ayat takleh bla...

senang cite contoh macam ni...
macam aku selalu gak ada bukak forum ni tapi kadang tak sempat nak balas komen yang sememangnye banyak nak kena balas..ceh perasan femes gitu...jadi boleh lah kita bagitau pada dunia bahawa

Aku ada tapi agak bz skit sejak dua tiga menjak ni..jadi kalau ade ape2 bolehlah call atau sms aku je

p/s; bagitau je lah walaupun sebenarnye takde org tny pun hehe B)

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 4 months ago - 5 years 4 months ago #19803 by despajero
despajero replied the topic: Re: AKU ADA TAPI...
AKU ADA TAPI.....lately nih aku bz sket....xsangka hampir sebulan aku aku xmasuk...

sibuk sket dgn tugas....dgn bengkel la...kursus la....

anyway aku mmg ade.....aku akan TETAP cuba reply msg korang walaupun aku terlambat...

nak ajak ngeteh pun boleh kalu masa tu sesuai/xclash....dah berfamily ni terbatas sket...heheh

nak call or sms leh hantar kat no ni --> 0133139895
bila dah save nombor leh la try wassap kat no i ok
kalu ade BB add aku dgn pin ni 28B077CD

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.
Last Edit: 5 years 4 months ago by despajero.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 4 months ago #19925 by irrahady
irrahady replied the topic: Re: AKU ADA TAPI...
Hahha siap bagi no fon terus hehe...

Aku mggu depan 16hb sampai 19hb pun xde...kena g bengkel. kepala otak aku dah xbetul Hahaha

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #20400 by fateh
fateh replied the topic: Re: AKU ADA TAPI...
Aku ada tapi aku tersangatlah bz... maklumlah kuli jek, lgpun aku ni nubis x seberapa... xde kepentingan pun... mehahaha.... :evil: :evil: .

PE0145
...Nubis Tak Seberapa dr Selatan (Johor)...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #20412 by hanif394
hanif394 replied the topic: Re: AKU ADA TAPI...
minggu ni aku kene p kelantan,tapi xthu lgi bila..mungkin4,5 or 6hb smpai 10hb..20hb ni plak kne g indon..mklumlah, org suruhan..kne ikut je ape yg disuruh...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #20449 by irrahady
irrahady replied the topic: Re: AKU ADA TAPI...
samalah ngan aku..kadang2 bz tak terupdate info2 ke forum ni....

Fateh, xyahlah nubis kobis sangat..kalau ko xde sunyilah forum ni sape lagi nak sound kitaorg hehehe..
hanif, wow bestnye ko bro..dpt melancong free..

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #20593 by fateh
fateh replied the topic: Re: AKU ADA TAPI...
ceihhhhh... hahahak...

sejak bila aku kaki sound... mehahahak.... yela masih nubis kubis lagi... :P

PE0145
...Nubis Tak Seberapa dr Selatan (Johor)...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 2 months ago #20683 by despajero
despajero replied the topic: Re: AKU ADA TAPI...
Aku ade....pastu xde lak...pastu ade.....pastu jd beskut....haha :lol:

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 2 months ago #20693 by fateh
fateh replied the topic: Re: AKU ADA TAPI...

despajero wrote: Aku ade....pastu xde lak...pastu ade.....pastu jd beskut....haha :lol:


wow... otai melihat dr jauh jek yer... ;)

PE0145
...Nubis Tak Seberapa dr Selatan (Johor)...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 2 months ago #20731 by despajero
despajero replied the topic: Re: AKU ADA TAPI...

fateh wrote:

despajero wrote: Aku ade....pastu xde lak...pastu ade.....pastu jd beskut....haha :lol:


wow... otai melihat dr jauh jek yer... ;)


wauuu.....otai nubis dah bersuara....manyak takut woo :evil:

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 2 months ago #20806 by fateh
fateh replied the topic: Re: AKU ADA TAPI...

despajero wrote:

fateh wrote:

despajero wrote: Aku ade....pastu xde lak...pastu ade.....pastu jd beskut....haha :lol:


wow... otai melihat dr jauh jek yer... ;)


wauuu.....otai nubis dah bersuara....manyak takut woo :evil:


tgk brp byk post pun tau sape otai kan kan kan... :P

PE0145
...Nubis Tak Seberapa dr Selatan (Johor)...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 2 months ago #20817 by loki_J
loki_J replied the topic: Re: AKU ADA TAPI...
aku ada tp sleep mode jek...hehe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.352 seconds