Memerlukan tips2 membeli persona dari kedai used car

More
3 years 5 months ago #24778 by emmina
assalamualaikum warahmatullah.
Sy xde kereta persona lagi. Cadangnye nk beli persona ni. Sy berminat dengan persona elegance yg ada leather seat tuh. Survey2 dalam mudah.my byk juga yg nampak cantik dan milage masih rendah. Pada pendapat tuan2 sekalian, apakah perkara2 yg perlu saya beri perhatian semasa membeli persona dari used car? Kalau2 ada yg sudi memberi tips2 dan cadangan, sy amat lah berterima kasih..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 5 months ago #24779 by emmina
Ke ada owner kt sini yg nk jual kereta ke? :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 3 months ago #24792 by irrahady
sama mcm klau nak beli usecar lain jugak..kena tau tgk2 enjin, ape2 kerosakan pada kenderaan, sejarah kenderaan pn kalau boleh kena amik kira? mcm keta penah xcden ke...kena banjir ke...atau lain2 bencana. walau mcm mana pun risiko mantainen mmg tinggi..standby je lah.

nak senang amik je baru..persona sv tu. skit2 nnti tukarlah seat dan lain2 aksesori...

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.216 seconds