Bila Masuk Opis Saya Akan...

More
6 years 10 months ago #5359 by irrahady
irrahady created the topic: Bila Masuk Opis Saya Akan...
Salam Semua...

saje aku buat topik ni sebab nak bagi meriah lagi forum ni hehe...

marilah kita kongsi listkan ape 3 perkara yang mesti kita lakukan kat opis selepas kita punch card sebelum memulakan kerja.
bagi yang student pun boleh join gak, listkan 3 perkara yang mesti korang buat selepas masuk kelas...

ingat TIGA (3) perkara sahaja...

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #5360 by irrahady
irrahady replied the topic: Re: Bila Masuk Opis Saya Akan...
ok aku kasi bukan line dulu hehe...

bila masuk opis saya akan...

1. on PC, check email, bukak FB, forum dan belog
2. check diari kot ade ape2 opoiment atau ape2 yang perlu dibuat
3. update belog hehe..

pastu baru aku mulakan kerja...

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #5361 by zactera
zactera replied the topic: Re: Bila Masuk Opis Saya Akan...
bila masuk opis saya akan...

1. on PC,
2. terus bt keje dlu..urgent..hahahaaha
3. check email, bukak FB, forum dan belog..kemudian...

begitulah rutin harianku... :whistle:

CyberSendikit™ Team®

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #5368 by Syahril_Genji
Syahril_Genji replied the topic: Re: Bila Masuk Opis Saya Akan...
bila aku masuk ofis lepas punch ye...

1. on PC..
2. check email,bukak fb,bukak forum MYMANUTD dan juga forum PPEOC..
3. keluar isap okok jap baru sambung wat keje..

yang ke 4...ckup setakat 3 je...hehehehe...

hari-hari mende tu je la wat..:P

>>>>>
>
>>
>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #5373 by irrahady
irrahady replied the topic: Re: Bila Masuk Opis Saya Akan...
bagus2 setakat ni mula2 sampai opis je on PC..takde nak temenung ke berangan dulu hehe..

Syahril_Genji,
ko nak letak sampai 30 pun takde hal..aku saje letak 3 benda je haha. tapi baguslah ikut arahan

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #5374 by Syahril_Genji
Syahril_Genji replied the topic: Re: Bila Masuk Opis Saya Akan...

irrahady wrote: bagus2 setakat ni mula2 sampai opis je on PC..takde nak temenung ke berangan dulu hehe..

Syahril_Genji,
ko nak letak sampai 30 pun takde hal..aku saje letak 3 benda je haha. tapi baguslah ikut arahan


tapi kn bro irrahady...aku ade la melawat ofis akak aku kt S.U.K Selangor...tolong dier angkat barang ke meje ofis dier..yang aku perhatikan perempuan kt ofis tu termasuk la akak aku,tempat lain x kot..sampai ke meje dier,dier x on pc dulu,dier duduk,bukak beg make up dulu,makeup kn diri dulu,pastu ajak membe gi cafe sarapan..yang laki aku tengok bukak pc,kuar balik gi cafe sarapan..

cite yang ke empat nanti kite sambung..hahaha..

>>>>>
>
>>
>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #5380 by Kunan8496
Kunan8496 replied the topic: Re: Bila Masuk Opis Saya Akan...
aku plak bile masuk opis:


1) on PC,bukak sume sistem yg aku perlukan utk keje aku
2) g toilet buang ape2 yg patut,kalau aku da mkn ngn minum la
3) start shift je,mmg x begerak la aku dr PC aku,sbb aku keje jawab call (customer service) utk TM streamyx..haha

sadis keje aku,tp fun sbb ramai mmbe2..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #5383 by irrahady
irrahady replied the topic: Re: Bila Masuk Opis Saya Akan...
Syahril_Genji; jaga penampilan maaa...hehe

Kunan8496; jgn sadis2 bro...ramai lagi org kat luar tu yg xkerja. mane2 keje pun sama je ade pahit manisnya.
kerjalah anda sebelum anda dikerjakan hahaha...selamat menjalankan tugas bro

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 8 months ago #6178 by RinGGoStaR
RinGGoStaR replied the topic: Re: Bila Masuk Opis Saya Akan...
bile sampai opis, sampai ye bukan masuk :

1) touch card dulu nak kasik rekod kedatangan bersih.
2) trus ke kedai mamak sebelah opis makan, minum dan isap rokok.
3) baru masuk opis on pc check notification fb dulu, pastu check email then baru buat keje.

hehehe.. :)

~RinGGoStaR (PE705)~
[/color][/size]
~WVG7565~BoBo~
[/color][/size]
~Brotherhood Forever~
[/color][/size]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 8 months ago #6187 by Syahril_Genji
Syahril_Genji replied the topic: Re: Bila Masuk Opis Saya Akan...
macam ko ni kan Ringgo...memang orang koje Gomen je yang wat cam ko ni.....lagi-lagi si IrraHady tu...hahahaha.....

>>>>>
>
>>
>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 8 months ago #6195 by kamal kaiza
kamal kaiza replied the topic: Re: Bila Masuk Opis Saya Akan...
aku plak bile msk kilang, lps thumbprint kat guard house;

1. parking baik2 Green PERSONAlity aku
2. layan morning briefing department aku
3. on PC, pastu bkk email, ppeoc.my, paultan.org&kosmo.com.my.. hahaha...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 8 months ago #6203 by irrahady
irrahady replied the topic: Re: Bila Masuk Opis Saya Akan...

Syahril_Genji wrote: macam ko ni kan Ringgo...memang orang koje Gomen je yang wat cam ko ni.....lagi-lagi si IrraHady tu...hahahaha.....


sorry bro...aku walaupun keje gomen tp minum pagi sblm punchcard okey. cuma kadang2 je kalau ada customer ajak hehe padahal kawan2 hahhaha....

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.555 seconds