AKTIVITI PPEOC 2011

More
7 years 3 months ago #6000 by irrahady
AKTIVITI PPEOC 2011 was created by irrahady
Salam semua..

macam2 aktiviti dah kita buat..konvoi. smd. bukit tinggi. genting. program amal raudah. berkelah. TT. mega TT kat melaka. futsal. badminton. bowling. mandi-mandi. ngeteh. tampal stiker dan macam2 lagilah..

jom kita bincang ape lagi aktiviti yang nak di buat tuk tahun ini. tempat2 menarik untuk kita pegi pun boleh cadang2 kat sini.

pihak comittee akan menimbang segala cadangan yang dirasakan sesuai dan menarik..

jom bagi cadangan anda.

SU EVENT

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 months ago - 7 years 3 months ago #6008 by irrahady
Replied by irrahady on topic AKTIVITI PPEOC 2011
PE0248..salam semua
ni aku dah upkan kat Facebook..jd aku nk mintak pendapat kat sini plak..

central! ape kata 25jun ni kita ke cameron..boleh jumpe sekali ngan member2 eastern. tapi aku cadang kita menginaplah satu mlm. sewa 2-3 appartmen. kalau ramai leh dpt murah skit tapi duk reramailah...ape kata kowrang semua

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Last edit: 7 years 3 months ago by irrahady.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 months ago - 7 years 2 months ago #6012 by Syahril_Genji
Replied by Syahril_Genji on topic AKTIVITI PPEOC 2011
Iirahaddy....

Kak Azlina PPOC ade bgtau ko x pasal tournament lawan bowling ngn PPOC,TPC,PPEOC dan juge kelab Gen2....aku baru je dengar...geng kite ape cerite....

>>>>>
>
>>
>
Last edit: 7 years 2 months ago by irrahady.
The following user(s) said Thank You: irrahady

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #6066 by irrahady
Replied by irrahady on topic AKTIVITI PPEOC 2011
xde plak..tuan prezz pun xkata apa2

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #6080 by Syahril_Genji
Replied by Syahril_Genji on topic AKTIVITI PPEOC 2011
aku da tanye Mr.prez malam kt putrajaya...dier kate ade....lawan bowling antara kelab....

>>>>>
>
>>
>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #6088 by irrahady
Replied by irrahady on topic AKTIVITI PPEOC 2011
kena tggu dia lah..aku xtau detailnya camne

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #6131 by irrahady
Replied by irrahady on topic AKTIVITI PPEOC 2011
ok dah ade invitetion (betul ke bi aku ni hahaha paham2 jelah ekk)

klik www.ppeoc.my/forum/central-region/6130-f...-gen2-club.html#6130

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago - 7 years 2 months ago #6151 by irrahady
Replied by irrahady on topic AKTIVITI PPEOC 2011
tk event ni aku ada wat poll diantara 25jun atau 2julai.
klik je
www.facebook.com/event.php?eid=200978339945453

kalau nk poll kat sini pun boleh tp jgn poll dua2 tempat tau..kalau aku tau aku BATALKAN poll korang hehe

CARA UNDI
1. klik QUICK REPLY kat bawah tu
2. taipkan NO. ID PE korang dan NAMA ikut macam kat borang pendaftaran dulu.
contoh; PE0248 MOHD IRRAHADY BIN RUBANI atau PE0248 MOHD IRRAHADY
3. pilih TARIKH yang korang rasa boleh join

A. SAYA BOLEH JOIN PADA 25 JUN 2011 SAHAJA (BERSAMA ride to cameron highlands Eastern PPEOC (Pahang, Terengganu & Kelantan)

B. SAYA BOLEH JOIN PADA 2 JULAI 2011 SAHAJA (BERSAMA 4th TT Northern Crews PPEOC Northern PPEOC (Perlis, Kedah, Pulau Pinang & Perak)

C. SAYA BOLEH JOIN PADA MANA-MANA TARIKH YANG DIPILIH (25 JUN DAN 2 JULAI 2011)

CONTOH CARA UNDI
PE0248 MOHD IRRAHADY BIN RUBANI C

AMARAN:
1. Sila ikut betul-betul TATACARA undian. kalau tak undian anda akan TERBATAL.
2. Hanya ahli2 yang betul2 nak JOIN sahaja DIBENARKAN MENGUNDI.

Penyertaan poll ini akan memberi gambaran jumlah ahli akan hadir. Jika tiada sambutan menggalakan event ini akan dibatalkan atau ditangguhkan ke satu masa akan datang.

E-POLL INI AKAN DITUTUP PADA 26 MEI 2011 JAM 12.00 TENGAHARI.

Sekian, terima kasih.

SU EVENT

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Last edit: 7 years 2 months ago by irrahady.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #6867 by irrahady
Replied by irrahady on topic AKTIVITI PPEOC 2011
JOM KITA BINCANG2 PASAL HARI KELUARGA PPEOC...
patut buat tak..tempat? bape hari? xtvt? dan ape2 lah yang ada kaitan

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 weeks ago #8727 by Syahril_Genji
Replied by Syahril_Genji on topic AKTIVITI PPEOC 2011
Bile nk wat...aku ok je....bile nak bincang...semue region PPEOC bergabung la...

>>>>>
>
>>
>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 weeks ago #8729 by nAkAtA_88
Replied by nAkAtA_88 on topic AKTIVITI PPEOC 2011
ok.....cri tarikh skang.....lme dah tak jmpe sume dak PPEOC nie.....
hehhee.....

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 weeks ago #8734 by irrahady
Replied by irrahady on topic AKTIVITI PPEOC 2011
mmg le nk buat..tp korang bagilah idea skit..kalau dpt kos murah2 le

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.302 seconds