AKTIVITI PPEOC 2011

More
7 years 3 weeks ago #9134 by sekeleng
Replied by sekeleng on topic AKTIVITI PPEOC 2011
Saya cadangkan buat hari keluarga kat pulau.aktiviti snorkeling,tgk taman laut dll.2 hari 1 malam jadilah.kalu lama² duk kat pulau bosan pulak sebab tak banyak aktiviti kat sana.Melainkan yang nak honeymoon dan cuci mata.
Harap maaf,cuma bagi cadangan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 weeks ago #9138 by nAkAtA_88
Replied by nAkAtA_88 on topic AKTIVITI PPEOC 2011
OK GAK TU.....
thats is best bro.....
hehehe....

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
JuNiOr [VIP] cOncEpt cAr
PE-0612

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 weeks ago #9193 by irrahady
Replied by irrahady on topic AKTIVITI PPEOC 2011

sekeleng wrote: Saya cadangkan buat hari keluarga kat pulau.aktiviti snorkeling,tgk taman laut dll.2 hari 1 malam jadilah.kalu lama² duk kat pulau bosan pulak sebab tak banyak aktiviti kat sana.Melainkan yang nak honeymoon dan cuci mata.
Harap maaf,cuma bagi cadangan.

bagus cdgan ko tu bro..email kat aku info lengkap cdgn ko tu..lokasi? perjalanan? parking keter? paling penting kos?

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 weeks ago #9208 by fateh
Replied by fateh on topic AKTIVITI PPEOC 2011

sekeleng wrote: Saya cadangkan buat hari keluarga kat pulau.aktiviti snorkeling,tgk taman laut dll.2 hari 1 malam jadilah.kalu lama² duk kat pulau bosan pulak sebab tak banyak aktiviti kat sana.Melainkan yang nak honeymoon dan cuci mata.
Harap maaf,cuma bagi cadangan.


bagus tu, tp follow le balik benda2 ni, jgn bila bg cdgn terus syp sepi...

PE0145
...Nubis Tak Seberapa dr Selatan (Johor)...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 weeks ago - 7 years 3 weeks ago #9239 by despajero
Replied by despajero on topic AKTIVITI PPEOC 2011

irrahady wrote: ok dah ade invitetion (betul ke bi aku ni hahaha paham2 jelah ekk)

klik www.ppeoc.my/forum/central-region/6130-f...-gen2-club.html#6130


Ade lagi ker planing utk tahun 2011 ni...bagi aktiviti boling....main sesama ahli jer pun (leh gak festufes sambil berbowling)....saya dak baru lagik...xkenal lagik otai2 PPEOC hehehe....saja tanya kat tuan tanah ni...huhuhuhehehe

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.
Last edit: 7 years 3 weeks ago by despajero.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 weeks ago #9284 by irrahady
Replied by irrahady on topic AKTIVITI PPEOC 2011

despajero wrote: Ade lagi ker planing utk tahun 2011 ni...bagi aktiviti boling....main sesama ahli jer pun (leh gak festufes sambil berbowling)....saya dak baru lagik...xkenal lagik otai2 PPEOC hehehe....saja tanya kat tuan tanah ni...huhuhuhehehe

bowling ni mmg lama dah x main..sbb xde kaki. ade gak beberapa kali nk buat tp xde sambutan jadi cancel. insya allah ada masa nanti kita cuba buat lagi

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 3 weeks ago - 7 years 3 weeks ago #9293 by despajero
Replied by despajero on topic AKTIVITI PPEOC 2011
orait irra....lepas ni kite cuba try test market....tgk ade sambutan ke tak... :)

aku leh tolong pukul canang...hehehe

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.
Last edit: 7 years 3 weeks ago by despajero.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 weeks ago #9490 by fateh
Replied by fateh on topic AKTIVITI PPEOC 2011
gud2.. br besh, junior PPEOC brtemu ngan Senior PPEOC..

PE0145
...Nubis Tak Seberapa dr Selatan (Johor)...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 weeks ago #9495 by despajero
Replied by despajero on topic AKTIVITI PPEOC 2011
hahaha....saya setuju mcm bro fateh kater....i like!

** Seseorang menyukai perkara ini (despajero)

PPEOC ID : PE 835 [ White-Blood ]
Location : Kajang, Bangi, Putrajaya, Melaka, Kelantan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 2 weeks ago #9502 by fateh
Replied by fateh on topic AKTIVITI PPEOC 2011
gud2

PE0145
...Nubis Tak Seberapa dr Selatan (Johor)...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #12201 by farid lo
Replied by farid lo on topic AKTIVITI PPEOC 2011
mintak2 jadik le :laugh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #13308 by kenshiro
Replied by kenshiro on topic AKTIVITI PPEOC 2011
penjualan stiker akan dilakukan di Dataran Shah Alam malam ini.. :side:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.354 seconds