SAMBUNG AYAT

More
6 years 10 months ago - 6 years 10 months ago #6247 by irrahady
irrahady created the topic: SAMBUNG AYAT
Salam semua...
Tengah boring ni, aku nk buat satu permainan yang dinamakan "sambung ayat". permainan senang je, tak perlu pening-pening kepala..

game ni senang je..

Apa yg anda perlu buat ialah sambung je ayat orang yang sebelum anda punya posting..

Contohnya:

Ayat Mamat 1:
Hari ini saya sangat suka

So Mamat 2 lak boleh sambung dengan perkataan terakhir mamat 1 tadi.

Ayat Mamat 2:
Suka suka hati je kau sangat suka hari ini ya??

Dan mamat 3 lak.. Ayat dia bermula dgn perkataan terakhir Mamat 2 tadi..

Ayat Mamat 3:
ya lah aku sukakan Kimi dan Yusman dan Pali sebab mereka sangat Jambu.

Begitulah seterusnya.. Meh la try cuba test...

kalau ayat tu berakhir dengan hehe, huhu, hihi atau sewaktu dengannya tidak diambil kira. Jadi mulakan dengan perkataan sebelumnya.

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Last Edit: 6 years 10 months ago by irrahady.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #6248 by irrahady
irrahady replied the topic: Re: SAMBUNG AYAT
ok aku mula dulu ekk..

PE saya sangat laju

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #6253 by Syahril_Genji
Syahril_Genji replied the topic: Re: SAMBUNG AYAT
Laju lagi siput berjalan di atas JALAN....

>>>>>
>
>>
>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #6258 by irrahady
irrahady replied the topic: Re: SAMBUNG AYAT
jalan jalan cari makan..

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #6262 by kamal kaiza
kamal kaiza replied the topic: Re: SAMBUNG AYAT
makan nasik ulam PETAI..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #6270 by irrahady
irrahady replied the topic: Re: SAMBUNG AYAT
petai masak asam pedas boleh TAK...hehe

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #6275 by Kunan8496
Kunan8496 replied the topic: Re: SAMBUNG AYAT
Tak tahan bile tgk proton keluar PE putih..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #6277 by Syahril_Genji
Syahril_Genji replied the topic: Re: SAMBUNG AYAT
Putih lagi Gigi aku dibandingkan dengan Persona BARU....

>>>>>
>
>>
>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #6284 by irrahady
irrahady replied the topic: Re: SAMBUNG AYAT
baru tengok PE putih, belum tengok PE aku LAGI

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #6313 by kamal kaiza
kamal kaiza replied the topic: Re: SAMBUNG AYAT
LAGI meriah aa nanti, dah ade PE putih NI..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #6322 by irrahady
irrahady replied the topic: Re: SAMBUNG AYAT
ni hari jangan lupe kita ada hari belia kat PUTRAJAYA

PE0248 - PUTRAJAYA
FaceBook: www.facebook.com/irrahady
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #6325 by Syahril_Genji
Syahril_Genji replied the topic: Re: SAMBUNG AYAT
Putrajaya aku tak dapat join,aku bekerja,malam minggu ni aku lepak kat Dataran Shah Alam,sape-sape free boley la JOIN......

>>>>>
>
>>
>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.817 seconds