DIY : Tail Lamp. Lampu brek ke 5.

More
6 years 10 months ago #15853 by Azlan_Amin
mentol motor untuk lampu belakang pun boleh pakai. kat tempat aku 50 sen je satu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #15887 by horizon_elegance
Boleh juga guna LED mcm bulb....12v(replacement for bulb type)...boleh masuk socket 2 pin.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #15895 by Azlan_Amin
ni gambar waktu malam klu dah mod tail lamp ni. sesiapa yg berminat la :laugh:



Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #15896 by abong8
Kalau pakai 2-pin, kena pilih sama ada nak lampu malam atau lampu brek sahaja.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #15898 by Azlan_Amin
baik sekali lampu brek. harga tak jauh beza. bila pasang boleh la deside nak sekali lampu brek ke tak

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #15919 by arfaie
buat strobe light la..bila brek terus blinking, tak payah pasang lampu F1 dah

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #15922 by Azlan_Amin
mcm best. Tak terfikir pulak. Tp tak silau ke org belakang

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #15924 by super_skalo

Azlan_Amin wrote: ni gambar waktu malam klu dah mod tail lamp ni. sesiapa yg berminat la :laugh:




gmbr atas mcm raksasa bertanduk...huhu..lawa2

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #15953 by Zailani

Azlan_Amin wrote: mentol motor untuk lampu belakang pun boleh pakai. kat tempat aku 50 sen je satu

kt mane pasang tu..mcm best jer... :laugh: :laugh:

PE ID : 0806.
Location : Kajang,Bangi,Semenyih,Putrajaya.
Contact : 013~22 33 11 5.
www.facebook.com/Zailani.PE806

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #16007 by arfaie

Azlan_Amin wrote: mcm best. Tak terfikir pulak. Tp tak silau ke org belakang


jgnla bubuh LED mcm lampu F1 tu :lol: letak bulb je

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #16017 by Azlan_Amin
ok2. Next project

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #16025 by Are_Mim
buh flasher..t kelip2 la ala2 f1 gitu..Aritu msuh ketat kita myvi..lampu standard LEd..bila brake..kelip2...mnyirap aku...hihih

Dulu-Kini-Selamanya Proton PErsona Elegance(PE)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.505 seconds