DIY : Tail Lamp. Lampu brek ke 5.

More
7 years 2 months ago #15853 by Azlan_Amin
mentol motor untuk lampu belakang pun boleh pakai. kat tempat aku 50 sen je satu

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #15887 by horizon_elegance
Boleh juga guna LED mcm bulb....12v(replacement for bulb type)...boleh masuk socket 2 pin.

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #15895 by Azlan_Amin
ni gambar waktu malam klu dah mod tail lamp ni. sesiapa yg berminat la :laugh:



Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #15896 by abong8
Kalau pakai 2-pin, kena pilih sama ada nak lampu malam atau lampu brek sahaja.

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #15898 by Azlan_Amin
baik sekali lampu brek. harga tak jauh beza. bila pasang boleh la deside nak sekali lampu brek ke tak

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #15919 by arfaie
buat strobe light la..bila brek terus blinking, tak payah pasang lampu F1 dah

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #15922 by Azlan_Amin
mcm best. Tak terfikir pulak. Tp tak silau ke org belakang

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #15924 by super_skalo

Azlan_Amin wrote: ni gambar waktu malam klu dah mod tail lamp ni. sesiapa yg berminat la :laugh:




gmbr atas mcm raksasa bertanduk...huhu..lawa2

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #15953 by Zailani

Azlan_Amin wrote: mentol motor untuk lampu belakang pun boleh pakai. kat tempat aku 50 sen je satu

kt mane pasang tu..mcm best jer... :laugh: :laugh:

PE ID : 0806.
Location : Kajang,Bangi,Semenyih,Putrajaya.
Contact : 013~22 33 11 5.
www.facebook.com/Zailani.PE806

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #16007 by arfaie

Azlan_Amin wrote: mcm best. Tak terfikir pulak. Tp tak silau ke org belakang


jgnla bubuh LED mcm lampu F1 tu :lol: letak bulb je

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #16017 by Azlan_Amin
ok2. Next project

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #16025 by Are_Mim
buh flasher..t kelip2 la ala2 f1 gitu..Aritu msuh ketat kita myvi..lampu standard LEd..bila brake..kelip2...mnyirap aku...hihih

Dulu-Kini-Selamanya Proton PErsona Elegance(PE)

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.331 seconds