bagaimana cara nak hilangkan calar

More
5 years 5 months ago #19304 by are-mad
are-mad created the topic: bagaimana cara nak hilangkan calar
aku nye kereta calar balar akibat guna sponge kasar,, cmne nak hilangkan kesan calar tu,,, adoiii tolong2,, banyak plktu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 5 months ago #19312 by adzmiration
adzmiration replied the topic: Re: bagaimana cara nak hilangkan calar

are-mad wrote: aku nye kereta calar balar akibat guna sponge kasar,, cmne nak hilangkan kesan calar tu,,, adoiii tolong2,, banyak plktu


erkk....apesal gune sponge kasar in the first place...aku siap beli kain2 lembut lagi... ce polish sekali kut hilang... xpun tungu pakar menjawab soklan...

[PE Green Goblin]

~ Negeri Bawah Bayu ~

~ Malaysian ~

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 5 months ago #19319 by ryck
ryck replied the topic: Re: bagaimana cara nak hilangkan calar
try buat polish kat kedai...kete aku pn byk gak calar2 halus,pas buat polish dah x nampak sgt..kalau nk hilangkan tu memang x dpt la...tak pun kita tunggu otai2 jawapkan... :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 5 months ago #19323 by freedom_blue
freedom_blue replied the topic: Re: bagaimana cara nak hilangkan calar
ada jenis polish yg dipanggil fine cut polish yg boleh hilangkan calar2 halus ni..rasanya kedai auto saloon yg ada polish jenis ni..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 8 months ago #23028 by anep
anep replied the topic: Re: bagaimana cara nak hilangkan calar
meguirs ultimate compound

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 8 months ago #23055 by shah100
shah100 replied the topic: Re: bagaimana cara nak hilangkan calar
kereta aku pakai kit car wax je pasti ilang calar2..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 7 months ago #23179 by ZacK_Ls
ZacK_Ls replied the topic: Re: bagaimana cara nak hilangkan calar

freedom_blue wrote: ada jenis polish yg dipanggil fine cut polish yg boleh hilangkan calar2 halus ni..rasanya kedai auto saloon yg ada polish jenis ni..


kalau kedai area KL ni bley rekemen kan tak mr.freedom..?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 1 day ago #24659 by ganaz30
ganaz30 replied the topic: Re: bagaimana cara nak hilangkan calar
kena tgk gak calar tu camna. kalau dalam kena compound ja. kalau skit2 tu polish pun ilang. depend on product gak la.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.172 seconds