Steering Remote Control Untuk Radio PE

More
4 years 10 months ago #21891 by freedom_blue
freedom_blue replied the topic: Re: Steering Remote Control Untuk Radio PE
Great DIY..memang complicated tapi bila print semua gambar dan susun ikut turutan rasa2 dapat buat ni tapi satu je masalah ia itu buka player..nak sampai player tu yg letih..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 7 months ago #22727 by zinus
zinus replied the topic: Re: Steering Remote Control Untuk Radio PE
Assalamualaikum

Tumpang lalu.. Boleh x mitak tolong ajar macam mane nak betulkan balik button2 kat steering tu? Saya pakai Persona SE, button tu dah ade kt steering, tapi sekarang ni button tu problem, contoh:

side kiri

volume + = increase volume
mute = increase volume
volume - = mute

side kanan

forward = next
mode = next
backward = mode

saya tak tahu kenape button2 tu jadi camtu. Leh bg penjelasan x otai2?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 9 months ago #24823 by arfaie
arfaie replied the topic: Steering Remote Control Untuk Radio PE
allahhu akbar, hari ni baru teringat post ang ni... insya Allah aku pun nk cuba DIY gak. terima kasih kt sorang bro yang komen kt blog aku tu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.157 seconds