Convert Persona ke Elegance

More
7 years 2 months ago #19904 by arfaie
Replied by arfaie on topic Convert Persona ke Elegance
aku prnh tlg member aku convert ke PE..tp stkt tukar side mirror ngn lampu blkg sekali wiring jer la..rasanya dlm blog aku ada skit

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #19908 by hafriz
Replied by hafriz on topic Convert Persona ke Elegance

arfaie wrote: aku prnh tlg member aku convert ke PE..tp stkt tukar side mirror ngn lampu blkg sekali wiring jer la..rasanya dlm blog aku ada skit


mintak link bro...

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #19918 by Hafidz
Replied by Hafidz on topic Convert Persona ke Elegance
aku ade nk tolak bumper dpan skali grill+skirting+foglamp.sape2 nk boleh roger aku.spoiler ori elegance pun aku ade..smua tu baru pkai sbulan.nk convert bumper len.call je kalau nk angkat 012-6689094 :laugh:

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #19921 by arfaie

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 2 months ago #19959 by freedom_blue
saya ada side mirror pe kiri kanan warna hitam..brg baru auto move..bukan auto flip ye!! :P ..interested sms me kat 0173910405 utk harga terbaik..

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 1 month ago #20228 by ryck
Replied by ryck on topic Convert Persona ke Elegance
saya dah convert ke PE,pkai skirting Air Master,bumper depan bli tpt lain,dlm rm350,side mirror pd dah tukar PE punye..cuma lampu brek x tukar lg..bg saya tukar luar je dh cukup...lg jimat.... ;)

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 1 month ago #20230 by speedrider
Aku nak letgo grill depan aku. Grill + Emblem RM50.00 sekali pos. huhuhuuuuu

Kalau nak bagitau la yerkk

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 1 month ago #20252 by arfaie
Replied by arfaie on topic Convert Persona ke Elegance
buka thread kt jual beli ja..mgkn ada orang nak :)

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 1 month ago #20264 by speedrider

arfaie wrote: buka thread kt jual beli ja..mgkn ada orang nak :)


hihihihi satgi aku letak. saja letak kat sini. semalam gambar tak amik lagi. huhuhu

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.192 seconds